hAIst-con – kunstig intelligens i helse

Mandag 13. juni kl. 09:00 - Tirsdag 14. juni kl. 16:00,
Universitetet i Stavanger.

Vi inviterer til hAIst-con, en konferanse om bruk av kunstig intelligens i helsesektoren.

Publisert: Endret:

Konferansen blir holdt fra 13.-14. juni 2022 ved Universitetet i Stavanger og presenterer relevant pågående AI forskning, og deling av kompetanse og erfaring i regionen. Programmet består av fem sesjoner: Digital pathology (ledet av Prof. II Emiel Janssen), Cognition (ledet av Prof. Trygve Eftestøl), Sports medicine (ledet av Prof. II Stein Ørn), Radiology (ledet av Prof. II Kathinka Kurz) og Global health (ledet av Assoc. Prof. Muriel Bruchhage).

Vi oppfordrer alle interesserte til å sende inn abstrakt innen 30. mai (gjerne studentprosjekter!). Godkjente abstrakt blir presentert i speed-presentasjon på konferansen og postersesjon. Vennligst følg lenken for flere detaljer ang. innsending: Health-related Artificial Intelligence (uis.no)

For flere oppdateringer og detaljer i programmet se her og haist.no.

Vi håper å se deg på hAIst-con i juni.