Hopp til hovedinnhold

Påfyll: Kan nye overvåkningsmetoder redusere risiko og øke utbyttet av fysisk aktivitet?

Onsdag 6. oktober 2021 kl. 11:15-12:00,
Kjell Arholms hus,
Kantinen.

Er det farlig å trene? Vi inviterer forsker og overlege Stein Ørn til Påfyll for å snakke om hvordan nye metoder kan forebygge og redusere risiko for hjertesykdom.

Publisert: Endret:
Stein Ørn
Stein Ørn er Professor II ved UiS og overlege ved Stavanger Universitetssjukehus.

Forskningsstudien NEEDED utforsker og utvikler nye metoder for vurdering av gevinst og risiko ved fysisk aktivitet. Under Påfyll vil du få innblikk i de bakenforliggende utfordringene ved fysisk aktivitet, og hvordan nye metoder kan gi oss nye redskaper for diagnostikk og oppfølging av skjult hjertesykdom.

Se også: SUS-leger på sporet av livreddende blodprøve. Nå åpner de forskningssenter i Sandnes (aftenbladet.no)

Onsdagsmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet annenhver onsdag fra kl. 11:15-12:00 i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.