Påfyll: Korona og valget 2021

Onsdag 22. september 2021 kl. 11:15-12:00,
Kjell Arholms hus,
Kantinen.

Vi inviterer statsviter Svein Tuastad til Påfyll for å si noe om hvorfor, eventuelt hvorfor ikke, koronasituasjonen har påvirket politikken og valget i 2021.

Publisert: Endret:
Svein Erik Tuastad og Atle Simonsen
Svein Tuastad (t.v) er statsviter og førsteamanuensis ved UiS. Tidligere i høst mottok han Universitetsfondets formidlingspris!

Vi ønsker Svein Tuastad velkommen til Påfyll med temaet «Korona og valg: tilbake til politikkens grunnleggende spørsmål!»

Svein har hovedfag i sammenliknende politikk og doktorgrad fra UiB, og er ansatt som førsteamanuensis ved Institutt for sosialfag. Han er også fast gjestespaltist i Stavanger Aftenblad hvor han kommenterer politiske forhold både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Onsdagsmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 11:15-12:00 i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.