Påfyll: På oppdrag for Røde Kors i konfliktområder

Onsdag 7. april 2021 kl. 08:15-09:00,
Zoom.

Har du et ønske om å arbeide i felt? I anledning Verdens helsedag kommer Ingrid Tjoflåt til Påfyll for å fortelle sine erfaringer fra internasjonale oppdrag for Røde Kors.

Publisert: Endret:
Ingrid Tjoflåt på oppdrag i Iran.

Ingrid Tjoflåt er dosent i sykepleie ved Det helsevitenskapelige fakultet. I tillegg har hun lang internasjonal erfaring fra Røde Kors-bevegelsen, hovedsakelig for den Internasjonale Røde Kors komiteen som arbeider med konflikt og komplekse kriser i mange ulike land.

Hun kommer til Påfyll for å dele sine erfaringer fra oppdrag i krise- og konfliktområder.

Arrangementet er åpent for alle interesserte.

Zoom-lenke:

Meeting ID: 656 3173 3592 Password: 077041

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.