Påfyll: Unyttige ting på kroppen

Onsdag 20. oktober 2021 kl. 11:15-12:00,
Kjell Arholms hus,
Kantinen.

Lær litt mer om unyttige ting på kroppen under Påfyll!

Publisert: Endret:
Morten Munkvik er er fastlege, idrettslege og forsker ved UiS (Foto: Stavanger Medisinske Senter)

Til Påfyll kommer Morten Munkvik, også kjent som Radiolegen på NRK. Morten Munkvik er spesialist i allmennmedisin, idrettslege og førsteamanuensis på Universitetet i Stavanger. Han er fastlege ved Stavanger Medisinske Senter og deltar også i podcasten KVALLM om utredning, behandling og oppfølging av vanlige og mindre vanlige tilstander i norsk allmennpraksis.

Onsdagsmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet annenhver onsdag fra kl. 11:15-12:00 i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.