Sesongåpning på KÅKÅ: «Demokratiet nå! – hva truer valget 2023»

Onsdag 25. januar 2023 kl. 19:00-20:00,
Påfyll.

Noen av landets fremste eksperter og formidlere, blant annet to professorer på UiS, deltar på en bredt anlagt samtale om truslene for demokratiet i valgåret 2023.

Published Endret
Kåkånomics plakat: sesongåpning. Portrettbilder av Magnus Takvam, Einar Øverenget, Sissel Haugdal Jore, Torfinn Harding, Tor Gaute Syrstad og Kristin Aalen

Sesongåpningen av KÅKÅ|nomics skal se etter perspektiver fra blant annet politikken, økonomien og teknologien, og løfter aktuelle tanker fra mer filosofiske og psykologiske problemstillinger, og hvordan disse har betydning for mennesker og samfunnet i valgåret 2023.

Kvelden er todelt, og begynner med 5 innledninger av hver av de 5 gjestene, før vi etter en pause med forfriskninger i baren setter i gang selve panelsamtalen. Avslutningsvis åpner vi også for dialog med publikum.

Panelet består av:

• Torfinn Harding (professor i økonomi ved Handelshøgskolen ved UiS)
  • Sissel Haugdal Jore, (professor i samfunnssikkerhet, UiS)
  • Magnus Takvam (tidligere politisk kommentator i NRK)
  • Einar Øverenget (filosof og forfatter)
  • Tor Gaute Syrstad (statsviter og psykolog, UiO)

Kjøp billett her.

Om KåKånomics

KÅKÅ|nomics er en årlig økonomifestival som blir arrangert i oktober i Stavanger. Festivalen setter fokus på sentrale økonomiske problemstillinger i samfunnet på en folkelig måte.

Handelshøgskolen ved UiS er partner og medarrangør av festivalen.

I 2023 blir det festival 25. - 28. oktober