Hopp til hovedinnhold

Invitasjon til studenter: delta i diskusjon om ny strategi for Handelshøgskolen ved UiS

Handelshøgskolen ved UiS utvikler ny strategi mot 2030, og vi vil vite hva studentene våre mener. Vi søker derfor deltakere til en gruppediskusjon med andre studenter der dere skal gi en anbefaling om viktige strategiske spørsmål for Handelshøgskolen ved UiS.

Publisert: Endret:

Er du student på Handelshøgskolen ved UiS og ønsker å bidra til å utvikle fakultetet? Og å delta i et nytt spennende forskningsprosjekt? Og i tillegg tjene penger på det? Da har vi et godt tilbud til deg! Siste frist for å melde seg på er fredag 11. desember!

Handelshøgskolen utvikler nå sin strategi frem mot 2030. Vi vil derfor invitere deg til å delta i en gruppediskusjon med andre studenter der dere skal gi en anbefaling om viktige strategiske spørsmål for Handelshøgskolen ved UiS.

Forskningsprosjekt om gruppedynamikk og lederskap

Samtidig starter vi opp et nytt stort forskningsprosjekt om gruppedynamikk og lederskap, der vi vil bruke deres erfaringer i disse diskusjonene som datagrunnlag. Du vil bli bedt om å svare på noen spørsmål før og etter diskusjonen, og i tillegg vil diskusjonen bli tatt opp. Opptaket skal kun brukes i dette forskningsprosjektet, og vil ikke være tilgjengelig for noen andre enn forskerne.

Gavekort til deltakere

Diskusjonene vil finne sted i små grupper på Teams i perioden 14.–18. desember. Du kan velge selv når du ønsker å delta, og det vil ta 1–2 timer.

Du får et gavekort på 300-600 kroner som takk for deltakelsen.

Registrer deg

Klikk her for å få mer informasjon og for å registrere deg for diskusjonen og forskningsprosjektet.