Hopp til hovedinnhold

Julebord eller julelunsj på Arkeologisk museum og Jernaldergården

Ta med venner og kolleger på et stemningsfullt julearrangement på Arkeologisk museum og Jernaldergården. Vi tilbyr både julebord og julelunsj i november og desember.

Publisert: Endret:

Inviter venner eller kolleger på en eksklusiv og stemningsfull førjulsfeiring i våre unike lokaler på Arkeologisk museum og Jernaldergården. Bli med på julens etegilde med røtter langt tilbake i tid hvor husfruen eller høvdingen forteller om jul og gamle juletradisjoner. Nydelige retter og god drikke serveres sammen med forhistoriens juletradisjoner og myter.

JULEBORD

Kafé Ask og Emblas 3-retters julemenyer

Berserkernes jôlegilde
Grønn ertersuppe med kamskjell
Ribbe a la Særimne 
Byggrynkrem  
kr 810

Høvdingens jôlegilde
Forhistorisk smakstallerken
And på to vis
Karamellisert fløtemelkspudding
kr 1060,-

Ask og Emblas juletapas
Dillstuede jordskokker. Røkt svinekam med rødkål og julesaus.
Storfekjøttboller i kremet soppsaus. Røkt laks med sennepsdressing og trøffel-eggerøre.
Byggrynrisotto. Aioli og ruccolapesto. Assortert salat med grønnsaker.
Spekemat med rømme. Byggrynsalat.
kr 695,-

Drikke til maten
Økologisk drikke fra Safteriet, pr. flaske (0,33) kr 45,-
Vin, per glass kr 89,-
Øl, per flaske kr 79,-

Prisene inkluderer leie av lokalene i 4 timer, personalet, dekking og rydding, samt omvisning med husfruen eller høvdingen ved starten av arrangementet. Minimum 20 pers. og hver påfølgende time er kr 3500,- pr time.

Kontakt am-booking@uis.no eller 51832691 for bestilling.

JULELUNSJ

Bestill en stemningsfull forshistorisk julelunsj på Arkeologisk museum eller Jernaldergården for deg og dine kolleger. Julelunsj tilbys mellom kl. 11 og 15 i november og desember. Minimum 10 personer. Må bestilles senest 1 uke i forkant.

Kafé Ask og Emblas juletapas

Dillstuede jordskokker.
Røkt svinekam med rødkål og julesaus.
Storfekjøttboller i kremet soppsaus.
Røkt laks med sennepsdressing og trøffel-eggerøre.
Byggrynrisotto.
Aioli ogruccolapesto.
Assortert salat med grønnsaker.
Spekemat med rømme.
Byggrynsalat.
Til dessert serveres det karamellisert fløtemelkspudding med fennikkelfrø.

Juletapas koster kr 345,- per person.
Økologisk drikke fra Safteriet, pr. flaske (0,33) kr 45,-

Kontakt am-booking@uis.no eller 51832691 for bestilling.

Smittevern

Vi har god plass og ivaretar naturligvis smittevernet.

Som en del av smittevernet har vi begrenset kapasiteten vår til maksimum 40 gjester. Alle våre gjeste skal holde minst en meter avstand til hverandre. Er du forkjølet eller føler deg dårlig, skal du holde deg hjemme. Vask hendene ofte og grundig. Antibac står utplassert på stasjoner rundt om i lokalene våre.

Lurer du på noe? Ring oss på 51 83 26 00