Hopp til hovedinnhold

KÅKÅnomics 2021 – Nordens første, beste og morsomste økonomifestival

Onsdag 27. oktober kl. 09:00 - Lørdag 30. oktober kl. 21:00,
Stavanger sentrum.

KÅKÅnomics er en årlig økonomifestival som arrangeres i oktober i Stavanger. Handelshøgskolen ved UiS er partner og medarrangør for festivalen.

Publisert: Endret:

KÅKÅnomics 2021 arrangeres 27.–30. oktober 2021. Festivalen setter fokus på sentrale økonomiske problemstillinger i samfunnet på en folkelig måte. Blant deltakerne finner man både norske og internasjonale økonomer, politikere, fagfolk og samfunnsdebattanter. Programmet består blant annet av foredrag, debatter, samtaler, konserter og filmvisninger.

Billetter, program og informasjon

Les mer om konferansen, se program og kjøp billetter på festivalens nettsider: www.kknomics.no

Arrangement under KÅKÅnomics 2021:

Viktig informasjon i forbindelse med Covid-19

  • KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets og kommunens retningslinjer for gjennomføring av kulturarrangement.
  • Pga. behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
  • Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
  • Pga. Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
  • Festivalpasset er personlig og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategorien «Med festivalpass».
  • Enmetersregelen gjør at KÅKÅnomics 2021 foreløpig opererer med noe redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
  • Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga Covid-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.