UiS-IKT kjerneområder

UiS-IKT Kurs og Kompetanse er din samarbeidspartner innen it-opplæring, kompetanseheving, rådgiving og kartlegging. Vi holder til ved Universitetet i Stavanger.

Published Sist oppdatert
Microsoft 365

Hverdagen er i skyen. Digitalt samarbeid og deling står i høysetet. Videomøter. Teams. OneDrive. Vi hjelper deg til å utnytte potensialet i Microsoft 365 og Microsoft Office, med standard og brukertilpasset opplæring i klasserom eller online. Suksess for organisasjonen er å formidle gevinsten i de nye metodene og verktøyene for samhandling. Vi kan dette og bistår deg gjerne.

Vi holder en rekke Microsoft kurs:
- Microsoft 365 kurs
- Microsoft Word kurs
- Microsoft Excel kurs
- Microsoft PowerPoint kurs
- Microsoft OneNote kurs
- Microsoft Outlook kurs
- Microsoft Project kurs
- Microsoft Teams kurs

Finn våre Microsoft kurs i vår kurskalender.

Prosjektledelse og metode

PRINCE2® er en av verdens mest brukte metoder for prosjektstyring. Sertifiseringen er egnet for alle som administrerer prosjekter. Dette kan være som en del av en formell prosjektledelsesfunksjon eller rolle som involverer prosjektledelse som en del av det daglige arbeidet. Les mer om PRINCE2® kurs ved Universitetet i Stavanger.

ITIL® 4 er det mest utbredte og anerkjente rammeverket for IT Service Management (ITSM). ITIL® 4 gjør det mulig for kandidater å se på IT-tjenestestyring gjennom en ende-til-ende driftsmodell for oppretting, levering og kontinuerlig forbedring av teknisk aktiverte produkter og tjenester. Les mer om ITIL® kurs ved Universitetet i Stavanger.

Adobe Creative Cloud

Det er en økende trend å bruke interne ressurser for å spare penger på markedsføring.

Våre grunnkurs i InDesign, Photoshop og Illustrator gir deg det grunnlaget du trenger for å produsere dokumentasjon, reklamemateriell og innhold til nettsider.

På kurset jobber du med praktiske oppgaver og eksempler. Våre instruktører har mange års erfaring fra både yrkesliv og undervisning.

Finn våre Adobe kurs i vår kurskalender.

Våre undervisningsformer

Ved Universitetet i Stavanger, har vi et moderne og fullt utstyrt kursrom med plass til 16 deltakere. Våre kursdeltakere serveres lunsj i kantinen like ved kursrommet.

Vi gjennomfører webinar som nettbasert kurs og seminar. Alt du trenger for å delta er en datamaskin eller nettbrett med mikrofon, høyttaler eller hodesett/øretelefoner. Alle våre webinar er lagt opp med mulighet for å kunne stille spørsmål muntlig, eller via Chat. For mest mulig utbytte av opplæringen, anbefaler vi at du sitter i et stille rom uten forstyrrelser fra omgivelsene.

Vil du tilpasse kurset for din bedrift? Gjennom dialog med deg finner vi emner som dekker ditt behov.

Kontakt oss for en uforpliktende prat: uis-ikt@uis.no eller ring 51 83 10 73.

Står dere fast i en konkret problemstilling. Vi hjelper deg for å komme i mål. Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss for mer informasjon!