Hopp til hovedinnhold

Læringsmiljøsenteret har fått nytt nettsted

Fredag 30. oktober ble det nye nettstedet lanseret, og det kan bety at det kan være noe informasjon som du som leser ikke umiddelbart finner.

Publisert: Endret:

Det nye nettstedet ble lansert fredag 30. oktober 2020. Foto: Getty Images.

Kommunikasjonavdelingen ved Læringsmiljøsenteret har jobbet aktivt med planleggingen av nye nettsider det siste året. De siste par månedene har kommunikasjonsrådgiverne fått tilgang til det nye publiseringsprogrammet, og har fått begynne med å legge over informasjon i den nye webløsningen.

Onsdag 28. oktober ble de nye nettsidene lansert, og det kan bety at det ikke er all informasjon som vil være tilgjengelig den første tiden. Dersom du har laget deg bokmerker til noen av våre sider, vil de ikke fungere lenger. Vi håper du har litt tålmodighet den første tiden, og spør nettredaktør Torunn Helene Fredriksen dersom du lurer på noe, eller det er noe du må ha tilgang til, som du ikke finner. 

Vi synes at de nye nettsidene er blitt veldig fine, og når all informasjon er på plass, vil det vil bli enklere for deg som leser å finne frem til informasjonen du er ute etter.