Læringsmiljøkonferansen 2022

Inkluderende samhandling – hvordan ser dette ut i barnehage, skole og SFO? Hva betyr det egentlig, og hvordan få det til i praksis?

Published Endret
Raske fakta

Når: 7. - 8. november 2022

Hvor: Oslo Plaza/ digitalt

Hvem: blant andre dr.philos Terje Ogden, professor Peter Smith, statssekretær Sindre Lysø og mobbeombud Jon Halfdan Lenning

Skaff billetter

deltaker.no

Voksen og barn i barnehage.
Foto: Marie von Krogh/Læringsmiljøsenteret, UiS

Under Læringsmiljøkonferansen 2022 inviteres det blant annet til paneldebatter om den nye mobbedefinisjonen og om livsmestringskompetanse. Hovedforedragsholdere på konferansen er Terje Ogden og Peter Smith. Andre aktuelle tema er skolefravær, kompetanseløftet og bruken av kartleggingsverktøy i barnehage og skole.

Under konferansen vil det også være både fellesforelesninger og parallellsesjoner med ulike temaslik at du selv kan velge å gå på de foredragene som du finner mest interessant.

Mulighet for fysisk og digital deltakelse

Konferansen som blir avholdt 7-8. november 2022 på Oslo Plaza er den tredje i rekken, men nytt for denne utgaven av konferansen er at den blir både fysisk og digital.

Det er bare 375 billetter tilgjengelig for fysisk deltakelse, så her gjelder det å være tidlig ute med påmelding. Konferanseprisen dekker alle forelesninger, lunsj og formiddags- og ettermiddagsforfriskninger begge dager.

Billett til digital deltakelse sikrer deg mulighet til å følge hele konferansen direkte gjennom streaming. Det er også mulighet for å kjøpe gruppebillett slik at flere i personalet kan følge konferansen sammen.

Priser

Fysisk deltakelse: kr 3 200

Prisen inkluderer fysisk deltakelse på alle foredrag og parallellsesjoner, lunsj begge dager og forfriskninger/kaffe/te.

Digital deltakelse, enkeltbillett: kr 1 000

Digital deltakelse, gruppe: kr 4 000

Verdt å merke seg:

  • Påmelding skjer via deltaker.no, som har Vipps eller kort som betalingsløsning. Dersom noen ønsker påmelding med faktura, ta kontakt med oss på laringsmiljokonferansen@uis.no. Det vil påløpe et fakturagebyr på kr 250.
  • Alle som kjøper fysisk eller digital billett til Læringsmiljøkonferansen vil få link med opptak av konferansen torsdag 10. november. Opptaket vil være tilgjengelig i én uke.

Om konferansen

Læringsmiljøkonferansen er en arena hvor det tas opp viktige tema for ansatte i barnehage- og skolesektoren som hver dag arbeider med å skape trygge og gode leke- og læringsmiljø. Her kan personer fra hele sektoren delta for å få faglig påfyll på dagsaktuelle tema.

På Læringsmiljøsenteret gleder vi oss til å følge opp suksessen fra 2018 hvor 600 deltakere fikk mer kunnskap om temaet «Medborgerskap og livsmestring», og konferansen i 2020 hvor over 3000 deltakere var innom den digitale konferansen.

Konferansehotell: Radisson Blu Oslo Plaza

Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo rager 37 etasjer over Oslo sentrum og ligger i gangavstand fra populære attraksjoner som slottet, Nasjonalgalleriet og Oslo Spektrum.

Radisson Blu Oslo Plaza
Oslo Plaza. Foto: Getty Images

 

Oslo Plaza er med sine 117 meter Norges nest høyeste bygning.

Hotellet har 37 etasjer og ligger i gangavstand fra populære attraksjoner som slottet, Nasjonalgalleriet og Oslo Spektrum.

Bygget sto ferdig i 1989 og ble åpnet den 14. mars 1990 av kong Olav V.

Les mer om hotellet.