Vil du være forskningsassistent i SELMA?

Har du lyst på noen alternative arbeidsdager og på erfaring med å jobbe sammen med barn og forskning? Ved Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning søker vi forskningsassistenter for prosjektet SELMA til høsten 2023.

Published Endret
To barn leker i barnehage med bøtte på hodet. Foto: Elisabeth Tønnessen/Læringsmiljøsenteret, UiS
Vi ser etter deg som kan bidra til at bidrar til at barna får en trygg og god opplevelse av kartleggingen. Foto: Elisabeth Tønnessen/Læringsmiljøsenteret, UiS.

Forskningsprosjektet SELMA skal utvikle og prøve ut en pedagogisk praksis, kalt SELMA, som skal støtte opp om barns sosiale og emosjonelle læring og utvikling i barnehagen. Prosjektet er støttet av Norges forskningsråd, og anvender ny forskning og praksiserfaringer til å konkretisere arbeidsmåter innen dette viktige området i Rammeplanen. Mer informasjon om prosjektet finner dere her.

Hva består arbeidsoppgavene av?

Høsten 2023 skal forskere i SELMA samle inn data fra 5-åringer fra ulike barnehager i Rogaland og Oslo/Asker. Et team med forskningsassistenter skal gjennomføre denne datainnsamlingen på Norsk teknisk museum i Oslo og på Vitenfabrikken i Sandnes. Din oppgave blir å gjennomføre kartlegging av barna ved hjelp av et nettbrett. Du hjelper barna med å lese opp spørsmål, navigere nettbrettet, og bidrar til at barna får en trygg og god opplevelse av kartleggingen.

Dette er en midlertidig stilling høsten 2023 og passer perfekt for både studenter og andre som ønsker ekstra erfaring. 

Hvem ser vi etter?

For å bli forskningsassistent må du være god i norsk (muntlig/skriftlig). Du må i tillegg levere politiattest dersom du blir engasjert. 

Videre vektlegges at du:

  • er hyggelig og imøtekommende med barn
  • er trygg på å jobbe med nettbrett
  • er nøyaktig og ansvarsfull
  • har erfaring med å jobbe med barn 
  • har erfaring med datainnsamling

Les hele stillingsutlysningen på finn.no

Lurer du på noe? Ta kontakt

Rådgiver
51831476
Læringsmiljøsenteret, avd. Stavanger
Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Fakultetsadministrasjonen UH
Administrasjon NSLA Avd. Stavanger
Ansatte i barnehager og forskere har sammen laget en pedagogisk praksis for femåringene. SELMA tar for seg fem områder i rammeplanen: samspill, engasjement, livsglede, mestring og anerkjennelse.

Les mer om SELMA