Hopp til hovedinnhold

Læringsmiljøkonferansen 2022

Læringsmiljøkonferansen, den tredje i rekken, arrangeres i begynnelsen av november 2022.

Publisert: Endret:

To jenter spiser matpakke utendørs
Temaene for Læringsmiljøkonferansen 2022 er ennå ikke bestemt. Foto: Marie von Krogh.

To ganger tidligere har vi arrangert Læringsmiljøkonferansen: I 2018 møttes vi på Oslo Plaza, og hovedoverskriftene var livsmestring og medborgerskap. Nesten 600 deltakere var til stede de to dagene konferansen varte.

På grunn av pandemien ble konferansen i 2020 digital. Temaet for konferansen var «Fellesskap, forskning og fornyelse – kvalitetsutvikling i barnehage, skole og SFO». Over 1800 mennesker så hele eller deler av konferansen i løpet av de to dagene den fant sted. I tillegg så mange foredragene i etterkant.

Konferansen i november 2022 er den tredje i rekken. Vi håper at vi kan gjennomføre en fysisk konferanse denne gangen. Den vil i så fall finne sted i Oslo. Men har vi lært noe i løpet av de siste to årene med pandemi, er det at situasjonen fort kan endre seg. Det har vi med oss i planleggingen.

Les sakene som er skrevet om konferansen i 2020

Systematisk arbeid som treffer

Fellesskap, forskning og fornyelse går hånd i hånd når det skal jobbes med kvalitetsutvikling i barnehage, skole og SFO.

- Æ blir mæ i møte med dæ

Kvalitet i alle ledd, se hele barnet og den viktige relasjonen mellom voksne og barn. Mange tema er overlappende når vi snakker om kvalitet og utvikling i barnehage, skole og SFO.