Hopp til hovedinnhold

Materiell: Bøker og hefter

Et utvalg bøker, hefter og annet materiell utgitt av Lesesenteret, eller der ansatte ved senteret er forfatter eller medforfatter. Noe kan lastes gratis ned i PDF-format, noe kan kjøpes i nettbutikken, mens noe må kjøpes fra forlag/bokhandel. Merk at alle bestillinger i nettbutikken MÅ betales med kort.

Publisert: Endret:

Hefter

Prøvemateriell

Fagbøker

God leseplanlegging

Av Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem og Anne Håland

Skrivedidaktikk

Av Anne Håland

Les for meg PLIIIS!

– om barn, litteratur og språk

Ny hverdag? Literacy-praksiser i digitaliserte klasserom på ungdomstrinnet

Nettbutikk

Noe av materiellet som er utgitt av Lesesenteret har vi trykket et lite opplag av. Dette fordi noen av dere ønsker en papirversjon fremfor å laste ned en digital utgave. Det er lenke direkte til nettbutikken i omtalen av de titlene vi har trykket. Men du kan også finne de trykte titlene direkte i nettbutikken.

Hvorfor ikke fakturabetaling?

Av og til får vi spørsmål om hvorfor bestillinger i nettbutikken vår kun kan betales med kort. Lesesenterets nettbutikk er ikke en kommersiell butikk, og vårt formål er å levere gode ressurser til en så lav pris som mulig. Å behandle faktura for hver bestilling medfører mye administrasjon, noe som ville gjort bøkene og produktene våre alt for kostbare for de fleste kundene våre, som i stor grad er skoler, barnehager og PPT. Derfor ber vi om forståelse for at vi bare kan ta imot betaling med kort. 

Vi mottar flere bestillinger daglig, så det ser ut til at de fleste har funnet en løsning som fungerer. 

Vi minner om at de fleste av produktene i nettbutikken kan lastes ned gratis i pdf-format.

Plakater