Mediestudentene i gang med årets nyhetsprosjekt

Studenter fra journalistikk og fjernsyns- og multimedieproduksjon driver nå en av Rogalands største nyhetsredaksjoner.

Publisert: Endret:
Journalistikk- og fjernsyns- og multimedieproduksjonsstudentene driver nå en av Rogalands største nyhetsredaksjoner, Utsnitt.

Første gang publisert 4. mars 2020.

De neste to ukene skal journalistikk- og fjernsyns- og multimedieproduksjonsstudenter produsere daglige TV- og radiosendinger, pluss nettavis med nyheter fra Sør-Rogaland, gjennom redaksjonen Utsnitt.

Med 65 studenter og åtte ansatte er Utsnitt en av Rogalands største nyhetsredaksjoner.

Her får du med deg nyhetene

Alle nyheter publiseres og sendes på utsnitt.net.

Nyhetssendingene på radio hører du kl. 15.30.

Nyhetssendingene på TV ser du kl. 17.00.

Nettavisen oppdateres kontinuerlig fra tidlig morgen til sene kvelden.

Du kan følge nyhetsprosjektet på InstagramTwitter og Facebook.

Redaksjonen består av førsteårsstudenter på bachelor i journalistikk, samt første- og andreårsstudenter på bachelor i fjernsyn- og multimedieproduksjon. Redaksjonen er i underetasjen i Arne Rettedals hus.

Har du tips til saker?

Ta kontakt med redaktør Siri Wichne Pedersen på siri.w.pedersen@uis.no eller nettredaktør Espen Mathisen på espen.r.mathisen@uis.no.