Bli kjent med masterprogrammet i forretningsjus!

Tirsdag 16. mars 2021 kl. 12:30-13:30,
Webinar,
Zoom.

Nysgjerrig på det nye masterprogrammet i forretningsjus? Bli med på webinar tirsdag 16. mars!

Publisert: Endret:

Master i forretningsjus er et nytt studium som tilbys på Handelshøgskolen ved UiS fra høsten 2021. Dette er en juridisk utdanning med økonomifokus som gir deg spesialkunnskap i energirett, formuerett og internasjonale kommersielle kontrakter og valgemner som blant annet både skatte- og selskapsrett.

I den anledning vil vi invitere bachelorstudenter i rettsvitenskap til en presentasjon av det nye programmet den 16. mars. Du vil blant annet få informasjon om hva man lærer på studiet, hva du kan jobbe med etter fullført grad, hvilke utvekslingsmuligheter du har og vi vil svare på spørsmål. Forretningsadvokat Christian Kaisen fra Kluge deltar også for å snakke om hvordan det er å jobbe med forretningsjus.

Trykk på lenken under for å delta:

https://stavanger.zoom.us/j/69089329858?pwd=RW9XaXRTUXhGMFZFcXFBTkhLM3ladz09 Oppgi passordet:143304

Tid: 16. mars kl. 12.30–13.30

Sted: Zoom

Påmelding: Webinaret er åpent for alle, og påmelding er ikke nødvendig. Se arrangementet på Facebook.

Spørsmål: Har du spørsmål om arrangementet, kontakt Åse Lea.