10 kjappe spørsmål til StOr-leder Sara

Er du student ved UiS? Da bør du bli litt kjent med StOr-leder Sara. Hun jobber nemlig for at du - og drøye 12 000 andre studenter - skal få den beste opplevelsen ved UiS.

Publisert: Endret:
Bli bedre kjent med StOr-leder Sara!

Sara er leder for drøye 12000 studenter ved UiS. Her fra åpningsseremonien 15. august med Tore Renberg.

Navn, alder, hjemsted, studieprogram?

Sara Bianca Beitz, 22 år, kommer fra Tønsberg og studerer Rettsvitenskap ved UiS.

Hvorfor studerer du ved Universitetet i Stavanger?

Jeg valgte å studere her i Stavanger først og fremst fordi eg var veldig interessert i Stavanger som by - det finnes mye kult næringsliv her. Jeg hadde også fått med meg at det er et veldig godt studiemiljø her på UiS.

Favorittplass på campus - og i Stavanger?

Mitt favorittsted på campus må nok bli Tappetårnet. I Stavanger liker jeg meg veldig godt hjemme på Våland.

Hva er StOr?

StOr er studentorganisasjonen ved Universitetet i Stavanger. Alle studenter her på UiS er automatisk medlem hos oss. Vi jobber for en god studiehverdag her på UiS - alt fra engasjerte til tillitsvalgte og kvalitet i utdanningen. Egentlig alt som påvirker studenter som går på UiS og som lever i Stavanger.

Hvorfor er du StOr-leder?

Jeg stilte som StOr-leder i år fordi jeg i to år har vært en del av StOr, både som nestleder for læringsmiljø og som en del av KK (kontroll- og kvalitetskomiteen), og det har gitt mersmak! Det er veldig gøy å få jobbe for studentene og å få være med på å påvirke det som skjer på campus.

Hva ønsker du å oppnå som StOr-leder?

Som StOr-leder ønsker jeg å sette Stavanger som studentby på kartet. Også vil jeg selvfølgelig jobbe for at alle som studerer her på UiS har det fint. Både at de har et godt læringsmiljø og får en god utdanning.

Viktigste kampsakene til StOr i år?

Det viktigste kampsakene til StOr i år er at universitetet skal ha en god utvikling for innholdet som tilbys, men også for arealene her på campus. Vi er veldig opptatt av at de tillitsvalgte skal brukes godt av universitetet for å videreutvikle programmene. Vi er også veldig opptatt av at alle studentene ved UiS skal kunne være en del av et sosialt miljø her på universitetet.

Noe du vil si til studentene?

Jeg vil gjerne ønske alle nye studenter hjertelig velkommen til et nytt semester, og MASSE lykke til!

Hva er StOr?

StOr er studentorganisasjonen ved Universitetet i Stavanger. Les mer om jobben de gjør her.

Studentenes Hus

StOr holder til i Studentenes hus - studentenes base på universitetsområdet.