Bli med på Aktiv-uka!

– Vi arrangerer en gratis og alkoholfri festival for dere som er aktive – og for dere som har ambisjoner om å bli det, sier Jakob Meyer Vevatne, styreleder i Studentidretttslaget ved UiS (UiSI).

Publisert: Endret:

Innebandy UiSI
Innebandy-laget til UiSI i aksjon!

Aktiv-uka arrangeres av UiSI sammen med Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) fra 31. august til 2. september, og er en festival hvor fysisk helse og aktivitet har hovedrollen.

Jakob Meyer Vevatne, styreleder i Studentidretttslaget ved UiS (UiSI).

– Aktiv-uka skal hjelpe studenter til å sosialiseres og til å komme i aktivitet. Kanskje du blir med på en ny idrett som du ikke visste at du likte, eller kanskje du finner folk som elsker innebandy, akkurat som du gjør, sier Vevatne.

Aktiv-uka foregår på dagtid og tidlig ettermiddag på campus Ullandhaug. Alle arrangementene er gratis og alkoholfrie.

– Vi vil bidra til økt livsmestring og mer glede i hverdagen. Festivalen har som mål å være et viktig virkemiddel i arbeidet med å skape en aktiv, helsefremmende og meningsfull studiehverdag, sier Vevatne.

Programmet er tettpakket med svette og moro. Morgenjogg setter formen for festivalen tirsdag morgen, deretter går det slag i slag med uteyoga, grilling, bordtennis, golf, diskgolf og vet ikke hva.

– I løpet av tre dager får du hilse på de fleste idrettslag ved UiS. Du får prøve deg på alt fra uteyoga og e-sport til brasiliansk dans og boblefotball. Det skal godt gjøres å ikke finne en aktivitet som du ikke liker under Aktiv-uka. Bli med! sier Vevatne.

Plakat aktivUka 2021