Internasjonaliseringen av norsk akademia – hvor går veien videre?

Hvordan vil vi at et internasjonalt norsk akademia skal se ut i framtiden; om 10 år, om 20 år? Debatten foregår i Stavanger. Kom på Påfyll i dag kl. 19.30 eller se debatten direktesendt fra denne siden.

Publisert: Endret:

TID: Onsdag 23. februar kl. 19:30-21:00

STED: Påfyll, Kirkegata 36 i Stavanger

GRATIS INNGANG

Arrangører: Kunnskapsavisen Khrono, Universitetet i Stavanger, KÅKÅ kverulantkatedralen

Norske universiteter og høyskoler blir stadig mer internasjonale, og debatten har gått høyt de siste månedene om både fordeler og utfordringer med dette. Vi tar den et steg videre og ser framover. Vi spør: Hvordan vil vi at et internasjonalt norsk akademia skal se ut i framtiden; om 10 år, om 20 år? Vi inviterer til debatt på Påfyll i Stavanger 23. februar kl.19.30!

I panelet:

– Forsker og Årets navn i akademia 2021, Cecilie Hellestveit

– Rektor Klaus Mohn, UiS

– Professor Ulrich Dettweiler, UiS

– Forsker II Ingvild Reymert, Institutt for samfunnsforskning

– Professor og forsker Rune Todnem By, UiS

Moderator: kommentator og tidligere sjefredaktør i Stavanger Aftenblad, Tom Hetland.

Debatten vil bli strømmet på www.khrono.nowww.kknomics.no og på denne siden.

Se debatten i kveld direkte-sendt her