Ja hallo! Isah kommer til Fadderfestivalen

Programmet til årets Fadderfestival er klart. Det er bare å glede seg til store navn som Isah, Musti, Dårlig vane, Emir og Coucheron.

Publisert: Endret:
Faddersjef Mille Marie og nestleder Aurimas Lukosius
Faddersjef Mille Marie Isaksen Lillemoen og nestleder Aurimas Lukosius er klare for Fadder 2021.

– Etter et år med knallgod innsats fra alle i fadderstyret, fadderledere og andre medvirkende i Fadderuka er vi straks klare for Fadderfestival både på Ullandhaug og i Stavanger sentrum, sier faddersjef Mille Marie Isaksen Lillemoen.

I år er det ikke satt en øvre grense hvor mange faddere som kan delta under Fadderuka.

– Det er det to årsaker til. For det første fikk andreårsstudenter en svært begrenset opplevelse ved fjorårets semesterstart. For det andre har vi jobbet knallhardt med å øke kapasiteten under årets fadderuke, sier faddersjefen.

Fadderfestivalen vil ha to fadderområder; utenfor Oljemuseet (geoparken) i Stavanger sentrum og på campus Ullandhaug. Det arrangeres også flere aktiviteter rundt i Stavanger-regionen. Det tradisjonelle fadderområdet er delt opp i flere små områder, slik at det er plass til flere studenter på tross av antallsbegrensninger på arrangementer.

Og ja, i år blir det heldigvis t-skjorter til alle. – Vi vet at t-skjortene skaper enda mer samhold blant studentene. Ikke minst blir det tydelig for alle hvem som er fadderleder, fadder og fadderbarn.

Trygg festival med koronasertifikat og hurtigtester

– Nå har vi akkurat bestemt oss for å gå for en løsning med koronasertifikat og hurtigtesting. Vi føler oss trygge på den avgjørelsen, sier Isaksen Lillemoen.

Dette betyr at man som deltaker må ha et grønt koronasertifikat for å slippe inn på Festivalområdet. Sertifikatet får man enten fordi man er vaksinert, har hatt korona eller har en negativ hurtigtest som fortsatt gjelder (for gjeldende vilkår for å oppnå korona-sertifikat se Helsenorge).

– Fadder organiserer hurtigtesting gratis for alle deltakere på søndag 15. august fra klokken 18.00.-21.00 og i hele fadderuka fra klokka 09.00.-17.00. Teststasjonen finner du på campus Ullandhaug, ved siden av Hagbard Lines hus. Følg med på Fadder-siden for oppdatert informasjon, sier faddersjefen.

Fadder 2021 jobber tett med universitetet og bygger videre på de gode erfaringene knyttet til smittevern fra Fadderuka i 2020.

– Beredskapsstaben ved UiS opplever at Fadder har en meget god risikoerkjennelse og at de de jobber systematisk med forberedelsene til sine studentarrangementer. Den seriøsiteten og dyktigheten vi erfarer i Fadder sine forberedelser til studiestart opplever vi som en gave, og vi mottar den med stor takk, sier beredskapskoordinator ved UiS Even Heien.

Hallo! Isah kommer til Fadderfestivalen 2021.

For et program!

I år har Eventgjengen, med nestleder event Luke Ibrahim Hodali-Nieber og eventkoordinatorene Helene Gibbs, Emil Flokketveit og Shaeed Ghaffar, så langt sikret syv fabelaktige artister som skal spille på Fadderområde på Campus Ullandhaug.

– For et stjernelag vi har samlet! Vi er stolte av at Isah, Musti,Dårlig vane, EMIR og Coucheron kommer til Stavanger for å feire et nytt studieår sammen med nye og gamle studenter, sier nestleder Luke Ibrahim-Nieber.

Utenom konserter blir det blant annet familiedager på Jernaldergården, pubrun, bowling på Lucky Bowl, friluftsaktiviteter rundt i Stavanger, og Escaperoom på Jernaldergården. Festivalbilletten kjøpes gjennom “MinSiS”-appen, en ressurs Studentsamskipnaden i Stavanger har stilt tilgjengelig for Fadder 2021.

– Det er ikke satt maksgrense på antall billetter til årets Fadderfestival. De som ikke studerer ved UiS kan også være med på Fadderfestivalen 2021 som frivillig, sier Isaksen Lillemoen.

Om Fadderfestivalen:
Hvor?

Campus Ullandhaug, Stavanger sentrum og rundt i resten av regionen.

Når?

16.-20. august 2021

Billetter

Billett til Fadderfestivalen kjøpes i Min SiS-appen.

For hvem?

Det er ikke satt maksgrense på antall billetter til årets Fadderfestival. De som ikke studerer ved UiS kan også være med på Fadderfestivalen 2021 som frivillige.