Ledige stillinger som forskningsassistent ved Læringsmiljøsenteret

Har du lyst på noen alternative arbeidsdager hvor du får erfaring med å jobbe sammen med barn samtidig som du får innsikt i forskning?

Publisert Sist oppdatert
Liten gutt som ser konsentrert på et nettbrett.
Vil du bidra til barnehageforskning ved å hjelpe barnehagebarn med å svare på spørsmål på nettbrett? Foto: Getty Images.

Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning er på jakt etter forskningsassistenter for prosjektet SELMA. Dette er midlertidige deltidsstillinger som passer perfekt for både studenter og andre som ønsker å få noe ekstra erfaring.

I 2024 skal det gjennomføres datainnsamlinger hvor det skal samles inn data fra 5-åringer fra ulike barnehager i Rogaland, Oslo og Kristiansand. Vi skal ansette et team med forskningsassistenter som deltar i en eller flere av disse datainnsamlingene. Din oppgave blir å gjennomføre kartlegging av barna ved hjelp av et nettbrett. Du hjelper barna med å lese opp spørsmål, navigere nettbrettet, og bidrar til at barna får en trygg og god opplevelse av kartleggingen. Det medregnes ca. 45 min per barn.

Søknadsfrist: 5. mars.

Rogaland:

• Dato: 27.05-31.05 og 03.06-07.06
  • Sted: Vitenfabrikken i Sandnes
  • Arbeidstid: 08.30-15.00 (hver dag)

• Dato: 03.06-07.06
  • Sted: Norsk teknisk museum
  • Arbeidstid: 08.30-14.15 (hver dag)

Kristiansand

• Dato: 28.08-30.08 og 02.09-05.09
  • Sted: Vitensenter Kristiansand
  • Arbeidstid: 08.30-15.00 (hver dag)

Les hele jobbannonsen og søk via JobbNorge.