Hopp til hovedinnhold

Slik registrerer du sitteplass og bestiller plass i lesesalen

Fra studiestart kan du som student registrere sitteplass i forelesningssaler og undervisningsrom samt bestille plass i lesesalene. Dette skal begrense antall studenter som må i karantene dersom en student skulle teste positivt for korona.

Publisert: Endret:
Kollokviegruppe
For å få plass i lesesalen må studentene bestille plass.

Ved korona-smitte på campus bistår Universitetet i Stavanger kommunen med smittesporing. Derfor har UiS nummerert alle sitteplassene i forelesningssalene og undervisningsrommene, samt laget et system for bestilling av lesesalsplass.  

UiS er avhengig av at studentene er med på å ta ansvar for å sikre en mest mulig trygg campus for alle.

Ta bilde av nummer på sitteplass 

Når du kommer inn i lesesalen eller undervisningsrommet skal du registrere hvor du sitter ved å ta bilde av sitteplass-nummeret, på høyre side av stol eller bord, og ta vare på det i 14 dager. Eventuelt kan du notere nummeret sammen med tidspunkt og dato. Slik kan vi begrense antall studenter som må gå i karantene dersom noen tester positivt for korona. 

Foreleser har ansvar for å minne om rutinen med å registrere plass før hver forelesning. Foreleser skal også minne om smittevernprosedyrene, som er å sprite hender og desinfisere plassen før forelesningen starter. Det finnes servietter til desinfisering ved inngangsdøren.  

Husk også å holde avstand når du går inn og ut av rommet.

Slik bestiller du lesesalsplass

Som student kan du bestille lesesalsplass på forhånd ved å gå inn på Time Edit eller du kan bestille plass når du kommer til lesesalen ved å skanne QR-koden på plassen du ønsker. QR-koden leder deg til UiS sin reservasjonsside.  

Dersom du ikke er student ved UiS og likevel ønsker en leseplass, kan du ringe telefonnummer 51 83 10 00 for å bestille plass.