Student smittet, 50 i karantene

​​UiS har fått bekreftet at en student som har vært til stede på undervisning ved UiS fredag, er smittet med covid-19. 48 studenter og to faglærere er satt i karantene.

Publisert: Endret:

50 i karantene ved UiS.

Studenten studerer ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora.

To faglærere og 48 studenter har deltatt på samme undervisning og er definert som nærkontakter. De er alle varslet og satt i karantene.

Saken følges videre opp av Stavanger kommune med smittesporing og ellers av fakultetet. Det er satt opp et internt informasjonsmøte kl. 15 for studentene på det berørte kullet.

På nåværende tidspunkt vurderes det ikke som nødvendig å endre på undervisningsopplegg eller innføre andre tiltak utover dette.

Kontaktinformasjon ved UiS vedrørende denne saken er Karoline Holmboe Høibo, fakultetsdirektør for Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora, tlf.: 926 37 902

UiS er åpent for studenter, ansatte og gjester og følger de samme smittevernrådene som ellers i samfunnet. Her får du oversikt over hva som gjelder på universitetet.