Vil du bli UiS sin neste studentambassadør?

UiS søker etter studenter som har lyst og anledning til å være med å rekruttere nye studenter. Alle som studerer ved UiS kan søke. Arbeid og opplæring er lønnet!

Publisert: Endret:
Studentambassadør
 Glade studenter foran bronseveggen på Ullandhaug campus,
Studentambassadører opplever mye sammen, og får god erfaring som du kan ta med deg videre etter studiene.

UiS-ambassadører er sentrale i arbeidet med studentrekruttering. Som UiS-ambassadør møter du elever fra ungdomsskolen og videregående skole, informerer om studiene ved UiS og forteller om hvordan det er å være student ved Universitetet i Stavanger.

Med unntak av 2020/2021 hvor den nasjonale universitetsturneen ble gjennomført digitalt, reiser UiS-ambassadørene på fysisk universitetsturne i hele landet. Studentambassadører er en aktiv del av Åpen dag og er med på skolebesøk både på og utenfor campus. Arbeidet foregår i hovedsak fra januar til midten av april. Opplæring foregår som oftest i perioden medio september/oktober. Kun studenter ved UiS kan søke som studentambassadør.

Studerer du Økonomi og administrasjon, Rettsvitenskap, Psykologi, Paramedisin, Maskin, Bygg, Reiselivsledelse, Grunnskolelærer, Barnehagelærer, Byplanlegging og samfunnssikkerhet, Tollutdanning, Matematikk og fysikk, Kjemi og miljø, Idrettsvitenskap, Barnevern, Sosiologi, Barnevern, Journalistikk, Fjernsyns- og multimedieproduksjon, Nordisk språk og litteratur eller engelsk? Da er vi ekstra interessert i deg!

Søknadsfrist er 22. august kl. 23:59.

Arbeidsoppgaver:

• Holde fysiske eller digitale presentasjoner om UiS på videregående skoler og for besøkende til universitetet
  • Informere om UiS og studiemuligheter på stand på utdanningsmesser
  • Praktisk forberedelse og oppfølging i forbindelse med lokale messer og digitale eller fysiske skolebesøk
  • Ulike arbeidsoppgaver i sosiale medier og en aktiv deltaker i UiS sin markedsføring.
  • Guide for skolebesøk på campus.

Vi ønsker at du:

• Er komfortabel med å snakke i forsamlinger
  • Har generelt gode allmennkunnskaper
  • Er positiv og serviceinnstilt
  • Er fleksibel med tanke på å reise på turné, messer og skolebesøk
  • Er ansvarsbevisst og samarbeidsvillig
  • Selvstendig og pålitelig
  • Snakker og skriver godt norsk

Vi tilbyr:

• Opplæring om studieprogram ved UiS
  • Kurs i presentasjonsteknikk, sosiale medier og opptaksregler
  • Opplæringen er lønnet