Påfyll: Blir man smartere av å trene?

onsdag 13. januar 2021 kl. 08:15-09:00,
Zoom.

Hvordan skaper man nye livsstilsvaner? Hvor mye trening er nok? Vår professor vil fortelle deg det du må vite.

Publisert: Endret:

Dato på arrangementet er endret fra 20. januar til 13. januar.

Vi vet at fysisk aktivitet i hverdagen er både viktig og sunt. Mange tror at de må pumpe jern i timesvis på treningssenter for å klare dette, men hvor mye trening er egentlig nok? Og hvordan kan vi skape bedre vaner i hverdagen? Professor Dyrstad vil gi oss noen svar på dette når vi inviterer til Påfyll.

Sindre M. Dyrstad er professor i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse, samt treningslære. Han er leder for Avdeling for folkehelse ved Det helsevitenskapelige fakultetet. Og han kan trylle!

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet smittevernshensyn. Studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet vil ha prioritet våren 2021 og zoom-lenke  vil derfor deles på Canvas.