Hopp til hovedinnhold

Påfyll: Covid-19 vaksinen

onsdag 20. januar 2021 kl. 08:15-09:00,
Zoom.

Vaksinering av eldre og helsepersonell er i gang. Men når blir helsestudenter prioritert? Til ukens Påfyll kommer smittevernoverlege ved SUS for å gi oss noen svar.

Publisert: Endret:
Foto: Helse Stavanger

Sykehjemsbeboere, de eldste i samfunnet og utvalgte grupper helsepersonell står øverst på prioriteringslisten for vaksinen. Men hvor på listen kommer helsestudenter? Hva er de vanligste bivirkningene? Og når kan vi leve som normalt igjen?

Til Påfyll har vi invitert smitteverneksperten fra SUS for å svare på aktuelle spørsmål om vaksinen.

Lars Kåre Selland Kleppe er smittevernoverlege ved Stavanger Universitetssjukehus. Det siste året har han jevnlig oppdatert oss om status for pandemien i vår region. Hvis du har sett pressekonferanser fra sykehuset har du garantert hørt han før!

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet smittevernshensyn. Studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet vil ha prioritet våren 2021 og zoomlenke vil derfor deles på Canvas.