Påfyll: Hva gjør en professor?

Onsdag 17. februar 2021 kl. 08:15-09:00,
Zoom.

En professor er ekspert innenfor sitt fagfelt. Men hvordan blir man og hvilke arbeidsoppgaver har en professor? Professor Siri Wiig kommer til Påfyll for å svare på spørsmålet – hva gjør du på jobb?

Publisert: Endret:

Når vi snakker om professorer, ser de fleste nok for seg en slags stereotypi. Kanskje en litt spesiell person som trives best alene med bøkene sine på kontoret? Eller den strenge sensoren som aldri gir en A? Men er det sånn i virkeligheten?

Ukens inviterte gjest er vår egen professor Wiig. Siri kan sette mange forkortelser og titler etter navnet sitt - som PhD, MSc, professor og leder for forskningssenteret SHARE. Hun kommer til Påfyll for å fortelle oss om hvordan en odelsjente fra Orre endte opp på et kontor i «brakkå» på UiS.

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet smittevernshensyn. Studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet vil ha prioritet våren 2021 og zoom/påmeldingslenke vil derfor deles på Canvas.