Påfyll: Hva gjør Statens undersøkelseskommisjon for Helse- og omsorgstjenesten?

Onsdag 3. februar 2021 kl. 08:15-09:00,
Zoom.

Undersøkelseskommisjonen UKOM kartlegger alvorlige hendelser i helse- og omsorgstjenesten for å forbedre pasientsikkerhet. Påfyll får besøk av UKOM-direktøren for å fortelle mer om deres arbeid

Publisert: Endret:

Statens undersøkelseskommisjon for helse- og omsorgstjenesten (UKOM) bidrar til kunnskap som kan forebygge nye alvorlige hendelser i tjenesten.

Til påfyll kommer UKOM-direktør Pål Iden for å fortelle mer om viktigheten av deres arbeid.

Pål er utdannet lege og er spesialist i samfunnsmedisin. I en årrekke har han arbeidet innen både i kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten som praktiserende lege, fylkeslege, i ulike lederstillinger og som fagdirektør i Helse Vest.

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet smittevernshensyn. Studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet vil ha prioritet våren 2021 og zoom/påmeldingslenke vil derfor deles på Canvas.