Påfyll: Hvem er rektor og hva gjør han?

Onsdag 27. januar 2021 kl. 08:15-09:00,
Zoom.

Rektor er øverste leder ved UiS, men hva innebærer egentlig det? Og hva er en rektor egentlig opptatt av? Meld deg på Påfyll og få svar på alt det du lurer på!

Publisert: Endret:

Klaus Mohn er sjefen over alle sjefer ved UiS – men hvem er han egentlig? Og hva driver han med om dagene? Hvem var hans favoritt i Maskorama?

Klaus Mohn er født PÅ Sandnes, utdannet i samfunnsøkonomi, professor ved Handelshøgskolen og den første fast ansatte rektor ved UiS fra 2019. Han kommer til Påfyll slik at vi kan få svar på stort og smått om rektor og hva han egentlig driver på med.

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet smittevernshensyn. Studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet vil ha prioritet våren 2021 og zoom-lenke vil derfor deles på Canvas.