Påfyll: Kritikk er gull. Hvordan snakker vi til hverandre?

Onsdag 17. mars 2021 kl. 08:15-09:00,
Kjell Arholms hus/Zoom.

Til Påfyll kommer komiker Rune Bjerga for å gjøre oss litt mer bevisst på hvordan vi kommuniserer med hverandre.

Publisert: Endret:

Rune Bjerga er en av vestlandets mest populære og etterspurte komikere. Han setter opp egne show og gjør jobber for næringslivet året rundt. Du har kanskje sett hans parodier av helseminister Bent Høie i løpet av det siste året?

Rune belyser kritikk på godt og vondt med humor, inspirasjon og motivasjon, og kanskje blir vi litt flinkere å snakke med hverandre etter foredraget og kanskje blir vi litt mer bevisste i hva og hvordan vi sier ting?

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet smittevernshensyn. Studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet vil ha prioritet våren 2021 og zoom/påmeldingslenke vil derfor deles på Canvas.