Påfyll: Kvinnenettverk i politikk og akademia

Onsdag 10. mars 2021 kl. 08:15-09:00,
Zoom.

I anledning Kvinnedagen 8. mars, inviterer vi politikere og akademikere til Påfyll for å snakke om og eventuelt hvordan kvinner samarbeider for hjelpe hverandre fram.

Publisert: Endret:

Har kvinner og menn lik mulighet til en politisk eller akademisk karriere? Jobber kvinner sammen for å løfte hverandre fram eller er det ikke behov for det?

Til Påfyll har vi invitert fylkesordfører i Rogaland, Marianne Chesak og Stavanger-ordfører, Kari Nessa Nordtun for å snakke om kvinnenettverk i politikken. Fra UiS kommer Henriette Thune, prodekan for forskning ved Det helsevitenskapelige fakultet, for å belyse problemstillingen fra det akademiske ståsted.

Frokostmøtene Påfyll arrangeres av Det helsevitenskapelige fakultet hver onsdag fra kl. 08:15-09:00 på Zoom eller i kantinen i Kjell Arholms hus. Det vil veksles mellom samtaler, debatter, skråblikk, humor og innlegg om helse og andre spørsmål som kan sette i gang den gode praten.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet smittevernshensyn. Studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet vil ha prioritet våren 2021 og zoom/påmeldingslenke vil derfor deles på Canvas.