Hopp til hovedinnhold
Publications
  • Vitenskapelige publikasjoner
    • Andreassen, Hanne; Gjerald, Olga; Hansen, Kai Victor

      (2021)

      “The Good, The Bad, and the Minimum Tolerable”: Exploring Expectations of Institutional Food .

      Foods

      ISSN 2304-8158.

      Volum 10.

      Hefte 4.

      DOI: 10.3390/foods10040767

  • Bøker og kapitler
  • Formidling
    • Andreassen, Hanne; Gjerald, Olga; Hansen, Kai Victor

      (2021)

      The Good, The Bad and The Minimum Tolerable: Exploring Expectations Towards the Institutional Food Experience .

    • Andreassen, Hanne

      (2020)

      De viktige forventningene: Har fremtidens sykehjem noe å lære av hotellbransjen?.

      Hotell, restaurant & reiseliv (Reiseliv Publishing)

      ISSN 0806-0029.

  • Kunstnerisk produksjon
  • Kommersialisering
  • Cristin hovedlogo, Cristin current research information system in Norway