Kai Victor Myrnes-Hansen

Professor i restaurant- og måltidsledelse

Kai Victor Myrnes-Hansen

Kontakt

Telefon: 51833740

E-post: kai.v.hansen@uis.no

Rom: EAL H-313

Organisasjonsenhet

Det samfunnsvitenskapelige fakultet

NHS – Institutt for ledelse og tjenesteutvikling

Kort om meg

Kai Victor Hansen, førsteamanuensis i restaurantledelse og måltidsforskning.

Publikasjoner
  • Vitenskapelige publikasjoner
  • Bøker og kapitler
    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Arasli, Huseyin; Furunes, Trude

      (2023)

      In Pursuit of Fair Work: Taking a closer look at the Norwegian hospitality industry .

      Universitetet i Stavanger.

      ISBN 978-82-8439-184-7.

    • Hansen, Kai Victor

      (2012)

      Rapport med analyse av lokal mat, festivaler, mattilbud, produsenter og utsalgssteder i Dalane regionen i Rogaland. For Magma Geopark.

      Universitetet i Stavanger.

    • Hansen, Kai Victor; Kraggerud, Hilde; Vorre, Aase

      (2011)

      Metodeutvikling for måltidsopplevelse - Sluttrapport.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Sansebruk blant restaurantgjester.

      Örebro Universitet.

      ISBN 9176684245.

      Hefte 1.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Restaurant Meal Experiences from Customers' Perspectives - A Grounded Theory Approach.

      ISBN 9176684512.

      Hefte 4.

    • Hansen, Kai Victor

      (2000)

      Interpretation of the traditional norwegian cuisine in restaurants.

  • Formidling
    • Baluszek, Joanna Barbara; Wiig, Siri; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Brønnick, Kolbjørn Kallesten

      (2024)

      A multi-method approach to the development and validation of the video consultation self-efficacy scale in context of specialized helathcare in Norway .

      Involveringspanel i SHARE;

      2024-01-29.

    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Arasli, Huseyin; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude

      (2024)

      Workplace abuse and psychological strain in the Norwegian hospitality industry.

      CAUTHE 2024;

      2024-02-06 - 2024-02-09.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Skeiseid, Heidi Victoria

      (2024)

      To ask or not to ask?.

      Falig presentasjon;

      2024-04-24.

    • Skeiseid, Heidi Victoria; Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2024)

      GIVE FEEDBACK, BUT WHY? UNDERSTANDING CUSTOMERS ATTITUDE TO FEEDBACK.

      ICCAS 2024 International Conference on Culinary Arts and Sciences;

      2024-06-17 - 2024-06-20.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Skeiseid, Heidi Victoria

      (2024)

      GIVE FEEDBACK, BUT WHY? UNDERSTANDING CUSTOMERS ATTITUDE TO FEEDBACK.

      ICCAS 2024;

      2024-06-17 - 2024-06-20.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Christensen, Magne

      (2024)

      Alle har krav på et godt måltid!.

      Kaleidoskop - en festival fra Det samfunnsvitenskapelige fakultet;

      2024-03-19.

    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Furunes, Trude

      (2024)

      Intersectional perspectives on sexual harassment in Norwegian hospitality workplaces.

      The 32nd Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research;

      2024-09-18 - 2024-09-20.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2024)

      Human-Digital Interactions in Restaurants. Balancing Technology and Service.

      32nd Nordic Symposium ;

      2024-09-18 - 2024-09-20.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2023)

      Min vei til opprykk.

      SV-Frokost;

      2023-03-09.

    • Baluszek, Joanna Barbara; Wiig, Siri; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Brønnick, Kolbjørn Kallesten

      (2023)

      Specialized healthcare practitioners’ challenges in performing video consultations to patients in Nordic Countries.

      SIPS Spring/Summer Institute-wide Poster Session;

      2023-06-02.

    • Baluszek, Joanna Barbara; Wiig, Siri; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Brønnick, Kolbjørn Kallesten

      (2023)

      50% seminar Video Consultation Self Efficcay in Specialized Healthcare - a muliti method approach.

      50% seminar;

      2023-06-19.

    • Gjerald, Olga; Linge, Tone Therese; Duncan, Tara; Thulemark, Maria; Rossi, Eleonora; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Juliusdottir, Magnifridur; Furunes, Trude

      (2023)

      Sexual harassment prevention strategies of Nordic working life actors in tourism and hospitality workspaces.

      21st European Work and Organizational Pscychology Congress (EAWOP);

      2023-05-24 - 2023-05-27.

    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Arasli, Huseyin; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude

      (2023)

      Harassment, bullying, and psychological strain at work: Norwegian hospitality workers' experiences during the COVID-19 pandemic.

      21st European Work and Organizational Pscychology Congress (EAWOP);

      2023-05-24 - 2023-05-27.

    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude

      (2023)

      Prosjekt «Seksuell trakassering innen reiseliv og hotell: Bruke fortid og nåtid til å informere fremtiden» .

      Innspillsmøte om arbeidet med ny Stortingsmelding om seksuell trakassering. ;

      2023-03-15.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2023)

      Utviklingstrekk i næringen.

      Måltidet i endring og utfordringer i samarbeidet mellom kjøkken og helsepersonell;

      2023-09-07 - 2023-09-08.

    • Gjerald, Olga; Linge, Tone Therese; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude

      (2023)

      Exploring sexual harassment prevention approaches in Norwegian hospitality workplaces: Insights from industry practitioners and working life partners.

      31st Nordic symposium on tourism and hospitality research;

      2023-09-19 - 2023-09-21.

    • Arasli, Huseyin; Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude

      (2023)

      Examining the links between workplace abuse and psychological stress in a unionized setting: experiences, witnesses and preparatory aspects.

      31st Nordic symposium on tourism and hospitality research;

      2023-09-19 - 2023-09-21.

    • Baluszek, Joanna Barbara; Wiig, Siri; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Brønnick, Kolbjørn Kallesten

      (2023)

      Specialized healthcare practitioners’ challenges in performing video consultations to patients in Nordic Countries .

      10th National PhD conference in Neuroscience;

      2023-09-27 - .

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2023)

      CurroCus® Group interviews – collecting and analyzing empirical data - Lecture.

      Guest lectgure;

      2023-10-12.

    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Arasli, Huseyin; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude

      (2022)

      Hospitality Worker Experience Survey, Norway: Some preliminary results.

      Hospitality Employment Network: Sharing our HWES studies;

      2022-03-22.

    • Duncan, Tara; Thulemark, Maria; Rossi, Eleonora; Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude; Juliusdottir, Magnfridur

      (2022)

      Sexual Harassment in Tourism and Hospitality: An intersectional approach to a Nordic challenge.

      IGU Paris 2022;

      2022-07-18 - 2022-07-22.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      «Hverdagens høydepunkter ligger i gode måltider – glimt fra forskning».

      Fagdag - Fremtidsmat;

      2022-02-15.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      Mat og ensomhet.

      Fagdag Ernæring.;

      2022-04-20.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Skeiseid, Heidi Victoria

      (2022)

      Using cartoons in adult focus groups to discuss ‘consumers feedback expectations in food service settings..

      International Conference on Culinary Arts and Sciences 2022;

      2022-06-01 - 2022-06-03.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Witthöft, Cornelia M; Mohammed, Hefni; Sandgren, Anna; Ranta, Sari; Raantakari, Niina; Rautainen, Teija; Justesen, L.

      (2022)

      Bridge Builders Network – a Nordic multidisciplinary research network on healthy aging viewed from a food and nutrition perspective.

      International Conference on Culinary Arts and Sciences 2022 - ICCAS 2022;

      2022-06-01 - 2022-06-03.

    • Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      På tide å tenke nytt?.

      Reiseliv1.

      ISSN 2703-8734.

      Volum 2.

      Hefte 2.

      s. 44-45.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      Elderly and meal knowledge.

      Webinar for Bridge Builders;

      2022-06-14.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Grønntun Nissen, Sofie

      (2022)

      Flere reagerer på spørsmål om tipsing før maten er på bordet. – Litt bakvendt, mener Astrid (77)..

    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Arasli, Huseyin; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude

      (2022)

      Dignity and respect at work: Norwegian hospitality workers’ experiences during the COVID-19 pandemic.

      30th Nordic Symposium of Tourism and Hospitality Research;

      2022-09-26 - 2022-09-29.

    • Duncan, Tara; Thulemark, Maria; Rossi, Eleanora; Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude; Juliusdottir, Magnifridur

      (2022)

      Taking ’stock’: Taking an intersectional approach to sexual harassment in tourism and hospitality in a Nordic context.

      30th Nordic Symposium of Tourism and Hospitality Research;

      2022-09-26 - 2022-09-29.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      Velferd for eldre.

      Morgenwebinar - Velferdsuniversitetet ;

      2022-12-02.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      Inspirasjonsdag i Kvinesdal.

      Fagdag;

      2022-11-14.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Nystuen,, Mina Madelain; Nissen Grønntun, Sofie; Holtvedt, Alma

      (2022)

      Flere reagerer på spørsmål om tipsing før maten er på bordet. – Ufint, mener UiS-professor.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      “Sustainable Food Consumption in Nursing Homes: Less Food Waste with the Right Plate Color?”.

      Grønn uke: Potetlunsj – om poteter, matsikkerhet og matsvinn;

      2022-10-06.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor; Østbø, Hilde Moi

      (2022)

      Tallerkenen skulle føre til bedre matlyst: – Mange sykehjem griper til de få halmstråene som finnes.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      Seniors still travel and eat meals, or is it not so among marketers of Scandinavia? .

      30th Nordic Symposium ;

      2022-09-27 - 2022-09-30.

    • Myrnes-Hansen, Kai Victor

      (2022)

      Food for elderly arises vivid debate.

    • Hansen, Kai Victor

      (2021)

      Norway some facts.

      Webinar in project "Bridge Builders";

      2021-03-04.

    • Andreassen, Hanne; Gjerald, Olga; Hansen, Kai Victor

      (2021)

      The Good, The Bad and The Minimum Tolerable: Exploring Expectations Towards the Institutional Food Experience .

      Society for Consumer Psychology Annual Conference 2021;

      2021-03-04 - 2021-03-06.

    • Hansen, Kai Victor

      (2021)

      Meal experience aspects 20 years later - a literature review.

      Bridge Builders seminar and workshop;

      2021-04-01.

    • Havik, Trude; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Skuland, Aase Vorre; Helland, Merete Hagen

      (2021)

      Evaluation of serving free breakfast to all minicipal upper secondary schools in Rogaland. (Abstracts presented at the Norwegian Public Health conference, October 27-29, 2021, Trondheim, Norway).

      Scandinavian Journal of Public Health.

      ISSN 1403-4948.

      Volum 49.

      Hefte 1.

      s.9-10.

      DOI: 10.1177/14034948211046925

    • Linge, Tone Therese; Gjerald, Olga; Dagsland, Åse Helene Bakkevig; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Furunes, Trude; Arasli, Huseyin; Baum, Tom; Duncan, Tara; Robinson, Richard

      (2021)

      Hospitality workers’ experiences during the COVID-19 pandemic.

      29th Nordic Conference on Tourism and Hospitality Research;

      2021-09-21 - 2021-09-23.

    • Havik, Trude; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Skuland, Aase Vorre; Helland, Merete Hagen

      (2021)

      Gratis frokost i alle videregående skoler i Rogaland.

      Trondheim 2021 Helsefremmende skoler og barnehager;

      2021-10-28 - 2022-10-29.

    • Hansen, Kai Victor

      (2020)

      Healthy Older Adults’ Motivation and Knowledge Related to Food and Meals - Konferansepresentasjon.

      TQR 11Th ;

      2020-01-14 - 2020-01-18.

    • Hansen, Kai Victor

      (2020)

      Kjøleskapshistorier - SAMLING 2. LÆRINGSNETTVERK FOREBYGGING OG BEHANDLING AV UNDERERNÆRING I HJEMMETJENESTEN. .

      Læringsnettverk;

      2020-01-23.

    • Hansen, Kai Victor

      (2020)

      Bedre livskvalitet gjennom fokus på riktig mat og drikke til rett person .

      Dialogmøte om Mat til eldre heimebuande ;

      2020-02-11.

    • Hansen, Kai Victor

      (2020)

      Gjør en forskjell med formidling - grip mulighetene..

      Fagdag - Formidling;

      2020-02-13.

    • Hansen, Kai Victor; Borgen, Turid; Tønnessen, Morten; Kvalsvik, Live Kolstad

      (2020)

      Grepene som skaper god formidling.

    • Hansen, Kai Victor; Strøm, Elisabeth

      (2020)

      HVORDAN STÅR DET TIL MED DE FRISKE ELDRE?.

    • Derdowski, Lukasz Andrzej; Hansen, Kai Victor

      (2020)

      “Less food waste with the right plate color?”.

      The 4th Conference on Environmental Psychology;

      2020-11-19 - 2020-11-20.

    • Hansen, Kai Victor; Hjelme, Sidsel

      (2019)

      Regjeringa vil ha matlukta tilbake på sykehjemmene: Står det virkelig så dårlig til med maten som spises av titusener eldre hver dag?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Måltidsopplevelse og samhandling.

      Seniorforum;

      2019-02-20.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Måltidglede - The devil.

      Læringsnettverk;

      2019-02-06.

    • Hansen, Kai Victor; Cantero, Christina

      (2019)

      Taper penger på nye regler: – Kundene tipser mindre enn før Ekspert: Slik bør du tipse.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Ageing and welfare.

      Nettverk for velferdsforskning;

      2019-04-30.

    • Hansen, Kai Victor; Ellingsen, Øystein

      (2019)

      Eldre og ernæring.

    • Hansen, Kai Victor; Reilstad, Karoline

      (2019)

      Nytt kurs om mat for eldre .

    • Hansen, Kai Victor; Næss, Bente Hildeng

      (2019)

      Et forskningsprosjekt om seniorer og matvaner.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Måltidets betydning for livskvalitet.

      Kostforum;

      2019-06-05.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Måltidsglede og samhandling - Trondheim.

      Inspirasjonsdag for ansatte ved kjøkken og institusjoner;

      2019-05-28.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Måltidsglede og samhandling - Stavanger.

      Inspirasjonsdag for eldre;

      2019-06-03.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Den gode sirkel.

      Fagmøte;

      2019-06-04.

    • Hansen, Kai Victor; Ellingsen, Øystein

      (2019)

      Kjøleskapsfortellinger.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      God mat, God helse og God økonomi? VEkst på alle områder.

      Gladmat - Seniorlunsjen 2019;

      2019-07-25.

    • Hansen, Kai Victor; Andersen, Kenneth

      (2019)

      Seniorer kom dere på byen.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Alene hjemme, 2019.

      Arendsalsuka ;

      2019-08-14.

    • Hansen, Kai Victor; Godal, Anne-Grethe Thesen

      (2019)

      Kjøleskapets fortellinger.

    • Hansen, Kai Victor; Sund, Steinar Steinkopf

      (2019)

      Matprinteren lager menyen .

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Frige stories.

      11th International Conferencef on Culinary Arts and Sciences;

      2019-06-26 - 2019-06-28.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Food for an ageing population.

      Delice annual meeting;

      2019-09-23 - 2019-10-05.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Måltidsglede og samhandling - Skien.

      Inspirasjonsforedrag for ansatte på kjøkken og i avdelinger ved sykehjem;

      2019-11-05.

    • Hansen, Kai Victor

      (2019)

      Råd til Helsedirektoratet.

      Nasjonal strategi for ernæring til eldre;

      2019-11-08.

    • Hansen, Kai Victor; Garlid, Hilde

      (2019)

      Med oppdrag å reformere landets måltidsopplevelser.

    • Hansen, Kai Victor; Knudsen, Andreas Høy

      (2019)

      Åpner kjøleskapsdørene for forskningen.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidspresentasjon og trivsel.

      Avslutningskonferanse for APPETITT prosjektet deler resultatet; innovasjon i offentlig sektor;

      2018-01-18.

    • Hansen, Kai Victor; Garlid, Hilde

      (2018)

      Kanapé-generasjonen ønsker seg litt av alt som er godt og nyttig.

    • Hansen, Kai Victor; Pedersen, Stian Løkling

      (2018)

      8 kjappe med Kai Victor Hansen.

    • Hansen, Kai Victor; Sem, Vidar

      (2018)

      Hvor mye skal man tipse i Norge?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Hva sier morgendagens eldre – Generasjon G?.

      Åpen dag;

      2018-03-06.

    • Hansen, Kai Victor; Solland, Peder Holtermann

      (2018)

      Vi spiser mindre og mindre fisk.

    • Hansen, Kai Victor; Garlid, Hilde

      (2018)

      Fersk feedback med Foodback.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidsglede.

      Fordrag for Odd Fellow logen - Erling Skjalgsson;

      2018-04-16.

    • Flaatten, Camilla; Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Provoseres av oppfordring til tips på regningen.

    • Hansen, Kai Victor; Chaibi, Daniel-Yacin

      (2018)

      Det er ikke galt å tjene penger.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidsglede - The Devil is in the details .

      fag- og inspirasjonskonferansen - Oslo kommune;

      2018-06-13.

    • Hansen, Kai Victor; Ellingsen, Øystein

      (2018)

      Frokostglede - i morgen lokalen.

    • Hansen, Kai Victor; Ellingsen, Øystein

      (2018)

      Måltidsforsker Kai Victor Hansen om tipsing på restaurant.

    • Hansen, Kai Victor; Sørensen, Tom Erik

      (2018)

      Skal man tipse på restaurant? Og i såfall, hvor mye?.

    • Hansen, Kai Victor; Haug, Otto

      (2018)

      Skal vi tipse eller ikke?.

    • Hansen, Kai Victor; Sørensen, Tom Erik

      (2018)

      Tipser du?.

    • Hansen, Kai Victor; Nodeland, Richard

      (2018)

      Tipse eller ei?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Food and meals in Norway: What is Instagram saying? .

      27th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research!;

      2018-09-24 - 2018-09-26.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidsglede og Samhandling.

      Støttegruppa for Kreft i Sandnes;

      2018-09-27.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidsglede og samhandling i Alta.

      Inspirasjonsdager for eldre;

      2018-10-10.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidsglede og samhandlig, Vadsø.

      Inspirasjonsdager for eldre;

      2018-10-11.

    • Heitmann, Rita; Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Doktor matglad reformerer landet.

    • Andreassen, Sissel; Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Matglede for eldre – viktig for helsa.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Porcelain and more....

      Seminar at Oxford University;

      2018-10-30 - 2018-10-31.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Innledning til Måltidsglede og samhandling .

      Måltidsglede - mat og helse - Workshop og testcase;

      2018-10-30.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Kan hotelldirektøren bli den nye lederen av sykehjemmet?.

      Stavanger Aftenblad.

      ISSN 0804-8991.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidsglede og samhandling i Lakselv.

      Inspirasjonsdager for eldre - I Porsanger kommune;

      2018-11-21.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Målltidsglede og samhandling - Hamar.

      Inspirasjonsdager for eldre - Hamar;

      2018-11-20.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Customer experience around the meal in restaurants.

      FUTURE CHALLENCES IN HOSPITALITY / TULEVAISUUDEN ÄLYKKÄÄT RUOKAPALVELUT;

      2018-11-29 - 2018-11-30.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Måltidsglede og samhandling på Mosjøen.

      Inspirasjonsdager for eldre - Mosjøen;

      2018-12-04.

    • Hansen, Kai Victor

      (2018)

      Servitørens lønn skal betales av arbeidsgiver, ikke av gjestene.

      Hotell, restaurant & reiseliv (Reiseliv Publishing).

      ISSN 0806-0029.

      Volum 21.

      Hefte 8.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Måltidstidspunkt.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Mulighet til å heve ernæringsstatus hos tjenestemottakere og delta i forskningsprosjekt?.

      ARena VElferdsteknologi;

      2017-03-09.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Måltidsmiljøets betydning og aspekter.

      Fagdag Ernæring;

      2017-04-20.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Mat er mer enn bare mat.

      Dialogmøte med Helse - og Omsorgdepartementet;

      2017-05-29.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Tips - Hvorfor det?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      We don't think - We just serve.

      International Conferance of Culinary Arts and Sciences 11th - ICCAS17;

      2017-07-06 - 2017-07-08.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      «Hvor mye skal jeg gi i tips»?".

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Tromsø restaurantene om tipsing - Av og til gir folk skyhøye tips.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Det blir det samme som om du skal begynne å tipse den som sitter i kassa på matbutikken.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Måltidsglede og Hverdagsmagi.

      Pasientsikkerhets programmet;

      2017-08-30.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Everything ready for the elderly? Or....

      26th Nordic Symposium of Tourism and Hospitality Research;

      2017-10-04 - 2017-10-06.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      CurroCus Group interviews - collecting and analysing data.

      Intern seminar;

      2017-11-07.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Generasjon G - Still Learning.

      Foredrag for Skipper Worse;

      2017-11-17.

    • Riseng, Per Magnus; Hansen, Kai Victor

      (2017)

      En smakssak.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Generation G(old).

      Innovasjonsmøte;

      2017-11-28.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Generasjon Gull - Lærer fortsatt.

      Matlyst prosjektet til Tine BA og NOFIMA;

      2017-11-30.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Nytt EVU kurs i 2018 Hverdagsglede innen helse, service og måltidet .

      KOMPETANSEPLATTFORMEN MATEN ER IKKE GITT FØR DEN ER SPIST INVITERER TIL OPPSUMMERING, REFLEKSJON OG DISKUSJON;

      2017-12-15.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Ønsker og forventninger til morgendagens måltidstilbud.

      KOMPETANSEPLATTFORMEN MATEN ER IKKE GITT FØR DEN ER SPIST INVITERER TIL OPPSUMMERING, REFLEKSJON OG DISKUSJON;

      2017-12-15.

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      ØNSKER ET MÅLTIDSSENTER FOR ELDRE Friske eldre.

    • Hansen, Kai Victor; Mathiesen, espen

      (2017)

      Auditorium UIS 3. november 2017 . Mat er langt mer enn det du spiser..

    • Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Mat er langt mer enn det du spiser. Auditorium UIS 3. november 2017..

      Podcast;

      2017-11-03.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Måltidsopplevelser .

      Årsmøte;

      2016-01-20.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Tallerkenen gir demente større matlyst.

      NRK Rogaland;

      2016-01-14.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Tallerkenen gir demente større matlyst.

      NRK Dagsnytt;

      2016-01-14.

    • Hansen, Kai Victor; Frøiland, Christina Tølbøl

      (2016)

      Porselen for alle - Økt matinntak blant personer med demens .

      Fagseminar;

      2016-08-24.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Dulting.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Glade farger gir demente bedre matlyst.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Hvor mye skal du tipse?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Farget kant gir større matlyst.

      Tidsskriftet aldring og helse.

      ISSN 1890-4130.

      Volum 20.

      Hefte 1.

      s.14-14.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Setter farge på måltidene.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Måltidsatmosfære .

      NETTVERKSARBEID INNEN ERNÆRING;

      2016-09-20.

    • Hansen, Kai Victor

      (2016)

      Mat og måltider 60+.

      Kompetanse- og innovasjonsplattformen ”Maten er ikke gitt før den er spist” inviterer til seminar og workshop.;

      2016-11-29.

    • Roos, Gun; Hansen, Håvard; Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Norwegian consumers on Norwegian Food: An examination of consumer perceptions in the marketplace.

      Food in Society and Culture - Research across the Social Sciences and the Humanities;

      2015-05-04 - 2015-05-06.

    • Roos, Gun; Hansen, Håvard; Hansen, Kai Victor; Skuland, Aase Vorre

      (2015)

      What is Norwegian Food to Norwegian consumers? A study of food, nationhood and the marketplace.

      2nd Norwegian Food Market Research Conference;

      2015-11-04 - 2015-11-05.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Food and meals in caring institutions – A dive into research.

      ICCAS2015 – International Conference of Culinary Arts and Sciences 2015;

      2015-06-02 - 2015-06-07.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Meal factors influencing guest experiences and food choices in restaurants..

      Managing hunger and satiety Consumers & Producers perspectives ;

      2015-04-27 - 2015-04-29.

    • Hansen, Kai Victor; Wiig, Kari Birgitte Melvær

      (2015)

      Meal status among elderly – Competence Platform.

      Nordic Meals ;

      2015-04-09 - 2015-04-10.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      CurroCus® Group interviews – collecting and analyzing empirical data.

      24th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality;

      2015-10-01 - 2015-10-03.

    • Hansen, Kai Victor; Mykletun, Reidar Johan

      (2015)

      The transfer of hospitality into different institutional settings.

      24th Nordic Symposium in Tourism and Hospilaity;

      2015-10-01 - 2015-10-03.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Opplevelsen av måltidet.

      Fagdag om ernæring;

      2015-10-28.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Meldeplikt - Når og Hvor.

      Forum For Forskning;

      2015-11-25.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Meal experiences in different settings – customers’ perspective.

      International Gastronomic Tourism Congress;

      2015-12-09 - 2015-12-12.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      "Gleder meg til alderdommen - hvordan mat og drikke vil være i fremtiden"..

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Matvaner: – Folk sier en ting, og gjør noe annet.

    • Hansen, Kai Victor; Jacobsen, Hans-Petter

      (2015)

      Mer om det får du høre når han er gjest i dag. Er du i tvil på hva som gjelder når du skal tipse på restaurant?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Konseptene fyller et tomrom.

    • Hansen, Kai Victor

      (2015)

      Et smakfullt samarbeid.

    • Hansen, Kai Victor

      (2014)

      Morgendagens Hotelldirektør på sykehjem?.

      Åpen Dag;

      2014-03-11.

    • Hansen, Kai Victor; Mykletun, Reidar J.

      (2014)

      Meal quality as value added to event and festival experiences.

      The Value of Tourism - The 23rd Nordic Symposium on Tourism and Hospitality;

      2014-10-01 - 2014-10-04.

    • Hansen, Kai Victor

      (2014)

      Inspirasjonsdager for SUS.

      Dialogkonfersanse - Inspirasjonsdager;

      2014-05-21 - 2014-05-22.

    • Hansen, Kai Victor

      (2014)

      «Gleder meg til alderdommen – Hvordan mat og drikke vil være i fremtiden».

      Forsker Stand up:;

      2014-09-23.

    • Hansen, Kai Victor

      (2014)

      Smak...mer enn bare smak?.

      Smakskonferanse ;

      2014-09-17.

    • Hansen, Kai Victor

      (2014)

      The Eatible Stavanger East - the values behind.

      Slow Food Conference - Terra Madre;

      2014-10-23 - 2014-10-27.

    • Hansen, Kai Victor

      (2014)

      Mat og måltider - sykepleien.

      Forelesning;

      2014-11-25.

    • Vabø, Mette; Hansen, Håvard; Kraggerud, Hilde; Hansen, Kai Victor

      (2014)

      Ethnocentrism and domestic food choice: an insight from an affluent protectionist market.

      Eurosense;

      2014-09-07 - 2014-09-10.

    • Hansen, Kai Victor

      (2013)

      Til Chicago for å jakte forelesere til UiS.

    • Hansen, Kai Victor

      (2013)

      Til Chicago for å jakte forelesere til Universitetet.

    • Hansen, Kai Victor

      (2013)

      Mobiliserer for Mathall.

    • Hansen, Kai Victor; Mykletun, Reidar J.

      (2013)

      Institut Paul Bocuse på besøk.

    • Hansen, Kai Victor; Jørgensen, Helge; Engstrøm, Truls Eric Johan

      (2013)

      Campus Restaurant for framtidens ledere.

    • Vabø, Mette; Hansen, Håvard; Kraggerud, Hilde; Hansen, Kai Victor

      (2013)

      Ethnocentrism and domestic food choice: an insight from an affluent protectionist market.

      Norwegian food market research conference;

      2013-11-05 - 2013-11-06.

    • Hansen, Kai Victor; Kraggerud, Hilde

      (2012)

      Sensual Dinner.

      The 21st Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research;

      2012-11-07 - 2012-11-11.

    • Hansen, Kai Victor; Knudsen, Amalie

      (2012)

      Her er det riktig å tipse.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      Faster focus group interviews – CurroCus® groups – an improved approach to collect consumer data.

      ICCAS2011 - Culinary Arts and Sciences VII: Global, National and Local Persepctives;

      2011-04-12 - 2011-04-14.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      Sansemiddag - Måltidsopplevelse.

      Presentasjon for partnerskapsmedlemmer i NCE Culinology;

      2011-03-24.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      Sansemiddag og måltidsopplevelser.

      Presentasjon for UiA og VRI Agder;

      2011-06-15.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      Forbrukerinnsikt og måltidsopplevelse.

      Food and Consumer;

      2011-05-24.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      DEVELOPMENT OF SERVQUAL AND DINESERV TOWARDS MEASURING MEAL EXPERIENCES IN EATING ESTABLISHMENTS.

      The 20th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research;

      2011-09-20 - 2011-09-23.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      FBI - Vi tipser altfor mye.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      Vi tipser altfor mye.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      Vi tipser for mye i sydlige strøk.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      To tip or not to tip: Answers abound.

    • Hansen, Kai Victor

      (2011)

      Smaker salt søtt?.

      Forskningsdagene - Barneuniversitetet;

      2011-09-26.

    • Hansen, Kai Victor; Sandsmark, Eilin

      (2011)

      Nye smaker gav mersmak.

    • Hansen, Kai Victor

      (2010)

      De gode hjelperne i norsk innovasjonssystem.

      Rogaland i utvikling.

      ISSN 1502-5659.

      Volum 15.

      Hefte 4.

      s.12-15.

    • Hansen, Kai Victor

      (2008)

      Hjelpekorpset.

    • Hansen, Kai Victor

      (2008)

      Tips er ingen selvfølge.

    • Hansen, Kai Victor

      (2008)

      Vi tipser mot vår vilje.

      ?.

      Volum 9.

      Hefte 2008.

    • Hansen, Kai Victor

      (2007)

      En smak av tigging.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Restaurantopplevelser fra et kundeperskepktiv.

      utenTitteltekst;

      2006-02-03 - 2006-02-04.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Betaling til besvær.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Matfylket ønsker verden velkommen.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Notan, tack. Och det snabbt!.

      Forskning & Framsteg.

      ISSN 0015-7937.

      Volum 3.

      Hefte 6.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Nabohemmeligheter - Sandnes Kebab. Frokostblanding.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Restaurant-doktoren.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Intervju med Kai Victor Hansen - NRK-Rogaland.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Intervju med Kai Victor Hansen angående deltagelse på Stand Up - Forskningsdagene 2006.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Betraktninger fra et restaurantbord!.

      utenTitteltekst;

      2006-09-30.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Restaurant-doktoren.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Tipping in restaurants ? a source for conflicts?.

      15th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research;

      2006-10-19 - 2006-10-22.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Sixth International Conference on Culinary Arts and Sciences (ICCAS 08): Global and National Perspectives.

      Scandinavian Journal of Hospitality and Tourism.

      ISSN 1502-2250.

      Hefte Vol. 6 No. 3. 268-26.

    • Hansen, Kai Victor; Jensen, Øystein

      (2005)

      Consumer values among restaurant customers.

      ICCAS 05 - International Conference of Culinary Arts and Science;

      2005-06-27 - 2005-07-01.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Intervju i P2 programmet "RadioSelskapet" om Doktorgraden i Måltidskunnskap.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Intervju i P1 programmet "Norgesglasset" om Doktorgraden i Måltidskunnskap.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Et måltid er mer en bare mat.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Et måltid er mer en bare mat.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      "Et måltid er mer en bare mat".

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Måltid er mer en bare mat.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Et måltid er mer en bare mat.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Disputas ved Restauranthögskolan i Grythyttan.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Doktorsavhandling i krogbesök.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Måltidet er mer enn mat.

      ?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Tjenerens faglighed bør styrkes.

      ?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Måltidet er mer enn mat.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Servitøren viktigere enn kokken?.

      ?.

      s.30-30.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Servitören lika viktig som kocken.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Kai Victor ska bli restaurang-doktor.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Ännu en doktorsdisputation.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Dåligt utbildad servispersonal får gäster att vända krogen ryggen.

      ?.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Nöjda gäster går oftare på krogen.

      ?.

      Hefte November.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Måltidet er mer enn bare mat!.

      RBL Medlemsmøte i Hordaland;

      2005-11-16.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Servitørene viktigere enn kokkene.

    • Hansen, Kai Victor

      (2005)

      Tjeneren er vigtigere end kokken.

      ?.

      Volum 10.

      Hefte December.

    • Hansen, Kai Victor

      (2004)

      Måltidsopplevelser.

      utenTitteltekst;

      2004-03-29 - 2004-03-30.

    • Hansen, Kai Victor; Jensen, Øystein; Gustafsson, Inga-Britt

      (2004)

      Main factors for customers' choices of restaurants.

      The 13th Nordic Tourism Research Conference;

      2004-11-04 - 2004-11-07.

    • Hansen, Kai Victor

      (2003)

      Hvordan stole på språket?.

      Forskerutbildningskursen Samhällsvitenskapeliga och vetenskapsfilosofiske perspektiv;

      2003-05-22.

    • Hansen, Kai Victor; Jensen, Øystein; Gustafsson, Inga-Britt

      (2003)

      Payment – an under-valued part of the meal experience?.

      Fourth International Conference on Culinary Arts and Sciences Global and National Perspectives - ICCAS 03;

      2003-06-23 - 2003-06-27.

    • Hansen, Kai Victor; Algotson, Stina

      (2003)

      Kai Victor Hansen undersöker kundens måltidsupplevelser....

    • Hansen, Kai Victor

      (2002)

      A tentative model of customers’ meal experiences.

      EuroCHRIE Congress 2002;

      2002-10-30 - 2002-11-02.

    • Hansen, Kai Victor

      (2002)

      Teori möter praktik. Kundens/gästens upplevelse av Måltiden.

      Måltidsprojektet;

      2002-10-08 - 2002-10-09.

  • Kunstnerisk produksjon
    • Mathiesen, Espen; Hansen, Kai Victor

      (2017)

      Auditorium UIS Matopplevelse.

    • Hansen, Kai Victor

      (2006)

      Restaurant meal experience from customer's perspective. I: "Årets Svenska Måltidslitteratur 2006.

  • Kommersialisering
  • Cristin hovedlogo, Cristin current research information system in Norway