Møt doktorgradsstipendiat Ingrid

– Du får muligheten til å studere risikoanalyse i et av de mest internasjonalt anerkjente forskningsmiljøene innen denne disiplinen, sier Ingrid Glette-Iversen.

Publisert Sist oppdatert

Ingrid Glette-Iversen
Ingrid Glette-Iversen, doktorgradsstipendiat.

Navn: Ingrid Glette-Iversen
Fullført grad: 2020
Nåværende arbeidsgiver: Universitetet i Stavanger
Stilling: Doktorgradsstipendiat ved Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging.

Hva er dine nåværende arbeidsoppgaver?
Jeg tar kurs på doktorgradsnivå, skriver artikler, deltar på nasjonale og internasjonale konferanser, og fordyper meg i spennende litteratur relatert til risikovitenskap.

Hvordan bruker du kunnskapen du har fått gjennom ditt masterstudium i ditt arbeid?
Fordi jeg holder på med en doktorgrad i risikostyring, utgjør de tingene jeg lærte gjennom masterstudiet et viktig kunnskapsgrunnlag om noen av de mest grunnleggende temaene innen risikovitenskap. Å ha dette solide grunnlaget har vært en verdifull fordel når jeg nå dykker inn i noen av de mer avanserte emnene i feltet.

Hva motiverte deg til å søke på et studieprogram innen risikostyring på Universitetet i Stavanger?
Da jeg var ferdig med bachelorgraden ved et annet universitet, ble jeg anbefalt av veilederen min (som visste at jeg hadde en særlig interesse for risikostyring) at Universitetet i Stavanger var et utmerket sted å forfølge denne interessen.

Hvorfor vil du anbefale å studere risikostyring på Universitetet i Stavanger?
Først av alt får du muligheten til å studere risikoanalyse i et av de mest internasjonalt anerkjente forskningsmiljøene innen denne disiplinen. Å ha noen av de mest fremtredende og fremragende forskerne som forelesere og veiledere er en unik sjanse til å være nær og en del av utviklingen av risiko som vitenskap.
For det andre er det min erfaring at foreleserne og veilederne er lidenskapelig opptatt av fagområdet sitt, og har stor evne til å engasjere og inspirere studentene sine.

Vil du vite mer?