Seminarrekke om tidligdeteksjon og sensorteknologi i tunnelsystemer

Universitetet i Stavanger tilbyr en ny videreutdanning i Tunnelsikkerhet. Her vil du lære mer om sensorsystemer og kommunikasjonsteknologiens muligheter for tunnelsikkerhet og tidligfasevarsling.

Publisert: Endret:

Lær mer om tidligfasevarsling, innovasjoner omkring sensorsystemer og kommunikasjonsteknologi i tunnelsystemer, gjennom å delta på Universitetet i Stavanger sitt videreutdanningstilbud.

Seminarrekken består av presentasjoner fra sentrale aktører innen tunnelindustrien og akademia, som Roxel Infra, Sovik Consulting, Multiconsult, PSI Mines&Roads, SINTEF Community, Universitetet i Stavanger, Delf University of Technology og Stavanger Universitetssykehus.

Seminarrekken omfatter fire seminardager i perioden mars – juni 2021 og blir satt opp som webinar, eventuelt hybrid løsning de to siste seminardagene. Deltakelse kan lett kombineres med en travel jobb, og du velger selv om du vil gjennomføre seminarrekken med studiepoeng (og eksamen) eller uten.

Last ned informasjonsskriv her.