Pårørendekonferansen 2023

Onsdag 20. september 2023 kl. 09:00-15:00,
Kjølv Egelands Hus,
E-164.

«Pårørende – på liv og død» er årets tema. Det er en stor glede for oss i SHARE og Nettverk for pårørendeforskning å kunne tilby visningen gratis for alle ansatte på UiS! Vennligst møt i god tid.

Published Endret

Konferansen er i et digitalt format, men vi planlegger å samles fysisk for å se den sammen. Vi trenger derfor en foreløpig oversikt over hvor mange som vil benytte seg av dette tilbudet, slik at vi kan booke et stort nok auditorium.

SHARE - Senter for kvalitet og sikkerhet i helsetjenesten og Nettverk for pårørendeforskning sponser deltakeravgiften til ansatte ved UiS.

Meld deg på her dersom du ønsker å delta. Vi skal også markere World Patient Safety Day denne dagen.

Om arrangementet

Pårørende – på liv og død er tema for Pårørendekonferansen 2023. Her vil kyndige fagpersoner og personlige historier ta oss inn i en høyst aktuell tematikk. Pårørendekonferansen retter seg mot pårørende og fagpersoner i ulike yrkesgrupper. Konferansen favner bredt, så her er det påfyll for enhver smak hele dagen! I år skal Else Kåss Furuseth være medprogramleder. Du vil også se andre kjente navn fra både forskningsfeltet og fagfeltet som skal være med. Se programmet her.

Informasjon og kontakt

Postdoktor innen kvalitet og sikkerhet i helsetjenesten
University of Stavanger
Det helsevitenskapelige fakultet
Avdeling for kvalitet og helseteknologi