Det blir videovurdering for søkere til dans

Det er nå vedtatt at de fysiske opptaksprøvene som var planlagt i Oslo og Stavanger er avlyst. Alle søkere til Bachelor i dans blir nå vurdert ut fra innsendt video.

Publisert: Endret:
Foto fra danseforestilling ved Rimi/Imir. Fotograf: Marie von Krogh
Fra Danseforestilling på RIMI/IMIR Foto: Marie von Krogh

Den 13. januar bestemte Fakultet for utøvende kunstfag at de planlagte fysiske opptaksprøvene til Bachelor i dans våren 2021 avlyses. Det var planlagt opptaksprøver i Stavanger 26. - 27. februar og i Oslo 5. - 6. mars.

Søkere til Bachelor i dans, som har valgt Stavanger eller Oslo som prøvested, vil bli kontaktet og bli bedt om å forberede en video. Det er en del krav til hva videoen skal inneholde, og søkerne vil motta en e-post fra saksbehandler ved fakultetet i løpet av uken (uke 2) med informasjon om hvordan videoen skal deles og hva som kreves av innhold.

For søkere som hadde tenkt å reise til Stavanger eller Oslo for å avlegge opptaksprøver:

Innsendingsfrist for video: 22. februar.

Under studieprogramartikkelen for Bachelor i dans finner du detaljert informasjon om videokrav.