Endring i opptakskrav for søkere til digitale dirigentstudier

På grunn av restriksjoner i forbindelse med koronapandemien vil det for opptak til høsten 2021 ikke være et krav om video som vurderingsgrunnlag for søkere til Digitale dirigentstudier og Digitale skolekorpsstudier.

Publisert: Endret:
Dirigentstudiet ved Fakultet for utøvende kunstfag. Foto: Marius Vervik

Søkere til Digitale dirigentstudier og Digitale skolekorpsstudier bes vanligvis om å sende inn et 10-minutters videoopptak av seg selv mens man dirigerer et korps. På grunn av restriksjoner i forbindelse med koronapandemien er det i år ikke et krav om obligatorisk innlevering av videoopptak.

Dersom du likevel har et opptak vil vi gjerne at du sender dette inn i forbindelse med din søknad. Lenke til video legges i følgeskjema innen søknadsfristen.

Dersom du ikke har et opptak, og aktuelle smitteverntiltak gjør det vanskelig å produsere et opptak før søknadsfristen, ber vi deg om å levere en motivert søknad samt CV som beskriver tidligere erfaring som dirigent. Dette fylles også inn i følgeskjema innen søknadsfristen.

Du kan altså stadig søke studiet dersom du ikke kan levere videoopptak.

Her finner du mer informasjon om hvordan du kan du søke til Digitale Dirigentstudier og Digitale skolekorpsstudier.