Frist for innsending av video for søkere til utøvende musikkstudier

Vi minner om at 1. februar er fristen for innsending av din prøvespill- video.

Publisert: Endret:
Kvinnelig fiolinist spiller i Stavanger sentrum foran grafitti

Til deg som har lagt inn en søknad til et utøvende musikkstudie i SøknadsWeb innen 15. desember:

Opptakskonsulentene ved fakultetet går for tiden gjennom alle søknader. Alle søkere vil motta en bekreftelsesmail innen uke 4.

Runde 1 - videovurdering

Dersom din søknad er komplett vil du i slutten av uke 3 motta en e-post fra saksbehandler med en lenke til opplastingssted for video.

Det er noen krav til hvordan video skal spilles inn. Denne informasjonen er publisert under hver studieprogram- artikkel. Se studiet du søker opptak til, under "Slik søker du til ..." og artikkelen "Innlevering av egenprodusert video".

Det er også spesifikke krav til repertoar for hvert studieprogram som må oppfylles for at din video skal bli vurdert. Dette finner du også i studieprogram- artikkelen.

Rekker du ikke fristen for videoinnsending kan du ta kontakt med fakultetet på musikk-dans@uis.no Du vil da får mulighet til å overføre din søknad til sekundære opptaksrunder. Sekundære prøver arrangeres i mai/juni, men kun for instrument og studier med ledige studieplasser.

Runde 2 - digitale intervju i uke 10

Det er nå avklart at det ikke blir fysiske opptaksprøver i uke 10. Runde 2 gjennomføres digitalt med intervjuer av kvalifiserte søkere via Zoom. Søkere som blir funnet kvalifisert etter videovurdering i runde 1 vil motta tydelig informasjon om runde 2 i egen e-post med lenke til Zoom- intervjuet.

Du finner mer informasjon om hvordan opptaksprosessene foregår ved vårt fakultet under hver studieprogramartikkel. På nettsiden www.uis.no/kunstfag finner du studiepresentasjoner av alle fakultetets studieprogram.