Hopp til hovedinnhold

Semesterstart på campus Bjergsted

Her finner du alt om semesterstart, fadder, åpningsseremoni og mye mer!

Publisert: Endret:
Studenter på campus Bjergsted

Kjære studenter ved Fakultet for utøvende kunstfag

Det er en stor glede for oss å ønske både nye og allerede aktive studenter velkommen til semesterstart 2022.

En ekstra velkomsthilsen til deg som er helt ny;  Vi håper at du vil finne deg vel til rette som student her hos oss. Sammen med engasjerte og aktive studenter vil vi gjøre vårt aller beste for at du skal ha glede og utbytte av studiet og studietiden her.  Velkommen skal du være, til Universitetet i Stavanger (UiS) og Fakultet for utøvende kunstfag (UK).  

Åpning av studieåret 2022/2023 

Universitetet i Stavanger starter høstsemesteret i uke 33. Semesteret åpnes med en høytidelig og uformell åpningsseremoni for alle studenter mandag 15. august kl. 12.00 på campus Ullandhaug. Etter åpningsseremonien går startskuddet for årets fadderfestival

Tirsdag 16. august arrangerer fakultetet en egen åpningsseremoni i Eikenes- salen med påfølgende gratis lunsj ute i parken på campus Bjergsted. Les mer her.

Obligatoriske informasjonsmøter for alle studenter

Det arrangeres informasjonsmøter for hvert studieprogram gjennom hele uke 33 på campus Bjergsted. Møtene er obligatoriske, og er for både nye og allerede aktive studenter. Program for uke 33 finner du her.

Semesterregistrering

Frist for semesterregistrering er 1. september, men vi anbefaler at du semesterregistrerer deg før semesterstartsuken slik at du får tilgang til e-post, canvas, internett, timeplan og øvrige studentsystemer. 

Merk!

Du vil ikke kunne semesterregistrere deg før din studierett er overført til StudentWeb. Overføringen vil skje i løpet av den første uken i august, senest innen fredag 5. august.

Vel møtt til semesterstart!

Åpningsseremoni

ved Fakultet for utøvende kunstfag

Program for uke 33

Informasjonsmøter

Fadderfestivalen 2022

Info om påmelding og program

Sjekkliste for nye studenter

Semesterregistrering, studentbetaling m.m.

Fakultetets studentnettside

Åpningstider, timeplan øvingsrom m.m.

UiS studentnettside

student.uis.no

Tilgang til bygg og øvingslokaler 

For å få tilgang til skolens lokaler i Bjergstedparken må man bruke eget nøkkelkort.

Dronebilde campus Bjergsted

Fakultetet innfører nytt nøkkelsystem til semesterstart august 2022. Mer informasjon vil komme.

Det nye nøkkelsystemet vil sannsynligvis være knyttet til ditt studentkort, så det vil være lurt for nye studenter å skaffe seg et studentkort så snart som mulig. Studentkort kan bestilles når studentbetalingen er gjort opp. Kortet bestilles i studentekspedisjonen i Arne Rettedals hus på campus Ullandhaug. Legitimasjon og bevis på betaling må fremvises.

Her finner du informasjon om når studentekspedisjonen på campus Ullandhaug holder åpent.

Ekspedisjonen på campus Bjergsted holder vanligvis åpent fra 10.00 – 14.00 mandag, onsdag og fredag. I uke 33 har vi utvidede åpningstider, men holder stengt i lunsjen mellom 11.30 – 12.00.

Telefon sentralbord: +47 51 83 40 00 E-post: bjergsted@uis.no

Kurs på Voss i uke 36

Alle studenter som er tatt opp til 1. klasse bachelor i klassisk, kirkemusikk, jazz, dirigering og dans reiser til Ole Bull Akademiet på Voss for kurs i norsk folkemusikk/folkedans i uke 36.

Studentkurs

Universitetet dekker utgifter til felles reise, mat og opphold. Kurset er obligatorisk. Mer informasjon blir gitt under informasjonsmøtene i uke 33. 

NB! Har du allerede gjennomført kurset på Voss i regi av annet høyere utdanningssted, så ber vi deg ta kontakt med oss snarest for søknad om fritak: musikk-dans@uis.no

Mer informasjon om Fakultet for utøvende kunstfag