BIF

Linjeforeningen for studenter på byggingeniør, byplanlegging, og byplanlegging og samfunnssikkerhet.

Publisert Sist oppdatert
Vi jobber for et godt akademisk og sosialt miljø for våre studenter.

Hos oss er lidenskapen å berike våre studenter med en dypere faglig forståelse, samtidig som vi bygger sterke bånd med næringslivet og skaper et pulserende studiemiljø. Dette målet følger vi gjennom hele året med en kontinuerlig strøm av spennende aktiviteter som er åpne for alle medlemmer.

Våre bedriftspresentasjoner gir studentene en unik mulighet til å forberede seg på den virkelige arbeidsverdenen. Gjennom tett samarbeid med relevante bedrifter og partnere deler vi en visjon om å berike studentenes utdanning. Dette samarbeidet gir studentene innsikt i bransjetrender, utfordringer og muligheter. Det gir også muligheter for praktisk erfaring gjennom internships og prosjektsamarbeid. Samtidig hjelper det studentene med å bygge profesjonelle nettverk som kan være avgjørende for deres fremtidige karrierer. Kort sagt, våre bedriftspresentasjoner åpner dører til praktisk erfaring, bransjeinnsikt og profesjonelle forbindelser som vil styrke studentenes faglige reise.

Midt i alt dette finner du vårt kjære Ivar Langens hus, hjertet av vårt fellesskap. Her finner våre studenter et hjem borte fra hjemmet, et sted for studier, samtaler og minner som skapes mellom forelesningene. Det er også stedet for morsomme pauser, som å nyte vafler på vaffeldager eller delta i sporadiske arrangementer som bokbytte, quizer og mye mer. Det er en plass der man kan ta et velfortjent avbrekk fra studiene.

Du er kanskje også interessert i