Bli studentassistent ved Internasjonal seksjon

Internasjonal seksjon ved UiS søker en dyktig og motivert student som ønsker å kombinere studiene med en jobb som studentassistent i studieåret 2023-24.

Published Endret

Utgjør en forskjell for både lokale og internasjonale utvekslingsstudenter

Alle studenter som reiser på utveksling vil ofte ha behov for oppfølging og assistanse, særlig i forbindelse med kontroll og signering av dokumenter for stipend og oppholdet.  Som studentassistent vil du gjøre starten av oppholdet enklere for mange av våre utvekslingsstudenter, både de som reiser ut fra UiS og de som kommer hit på utveksling.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver for studentassistenter vil inkludere registreringer i databaser, veiledning og kommunikasjon med inn- og utreisende utvekslingsstudenter, deltakelse på informasjonsmøter og hjelp til markedsføring av utvekslingsmuligheter blant norske studenter.

Kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert, utadvendt og selvstendig student ved UiS som liker å jobbe med mennesker og synes at internasjonalt samarbeid er spennende. Du må ha gode norsk- og engelskkunnskaper (minimum B2). I tillegg må du være ryddig, strukturert, initiativrik og selvgående. Du må ha gode samarbeidsevner og like å jobbe med mennesker med ulik kulturell bakgrunn. Tidligere erfaring fra utvekslingsopphold vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • Arbeidstiden vil normalt være på hverdager mellom 8-16 og ca 10-15 timer pr. uke
  • Vi forsøker å tilpasse arbeidsmengden til dine ønsker og Internasjonal seksjon sitt behov
  • Studentassistenter betales på timebasis i henhold til gjeldende statlig lønnsregulativ.  Bachelorstudenter: kr. 190,- (Lt. 32) Masterstudenter: kr. 194,- (Lt. 34)
  • Betalt opplæring vil starte i juni 2023

Søknadsfrist 14. april 2023

Søknad sendes på epost til utveksling@uis.no innen 14. april 2023. I søknadsbrevet må du få frem din kompetanse og motivasjon for stillingen. Relevante vitnemål, attester og eventuelt annen dokumentasjon som du ønsker det skal tas hensyn til ved vurdering av søknaden, legges ved som vedlegg i eposten. Dokumentasjonen må foreligge på et skandinavisk språk eller engelsk.

Spørsmål til stillingen kan rettes til rådgiver Solvor Sleveland, tel: 51832756, epost: solvor.sleveland@uis.no eller seksjonssjef Bjarte Hoem, mob: 99698490, epost: bjarte.hoem@uis.no.