Fadderfestivalen

Bli kjent med dine medstudenter og opplev alt Stavanger har å by på!

Published Endret
Telt fullt av studenter som spiser frokost
Fadder 2022 serverte gratis frokost til 5000 nye studenter!

Om festivalen

Fadderfestivalen i Stavanger er en helt egen uke for alle nye studenter, for at du skal kunne bli kjent med dine medstudenter og få oppleve en smakebit av det gode studentmiljøet i Stavanger. 

Uken er for absolutt alle studenter som begynner på et nytt studie. Det vil si alle som er helt nye som studenter, tar et forkurs, bytter studieprogram, bytter universitet/høgskole til UiS eller begynner på et masterstudium. Her er det noe for alle!

Konserter, surfing, quiz og minigolf

I løpet av fadderfestivalen kan du delta på mange forskjellige arrangementer – alt fra bowling og surfing, til store konserter, temafester og quiz. Du blir en del av en gruppe med andre nye studenter som du skal studere med videre. Du får også en «fadder», en nåværende student, som skal ta vare på deg hele uken. De er eksperter på UiS, Stavanger og ditt studieprogram!

Studentdrevet

Fadderordningen ved UiS er et studentdrevet tiltak. Formålet med fadderordningen er at du som ny student skal finne deg til rette både sosialt og faglig ved universitetet. Under fadderfestivalen legges det vekt på relasjonsbygging, trivsel og samhold. I tillegg får studentene bli kjent med både Universiteter i Stavanger og Stavanger sentrum.