Hopp til hovedinnhold

Hackathon med Microsoft

Onsdag 20. oktober kl. 15:00 - Torsdag 21. oktober kl. 19:00,
Lyspæren Innovasjonshus.

Spirer det en liten gründer inni deg? Levelup UiS og Linjeforeningen for elektro og data inviterer ALLE til Hackathon med selveste Microsoft! Hackathonet arrangeres fysisk på det nye Lyspæren Innovasjonshus

Publisert: Endret:

Et Hackathon er et arrangement hvor kreative, forretningsfolk, studenter, gründere, forskere, sofasurfere - ja, stort sett hvem som helst, deltar for å bygge prototyper og innovative løsninger på VELDIG kort tid.

Meld deg på, alene eller som et team: Løsningen kan være hva som helst, en app, en skisse, en papir-saks-lim anordning - vi kaller disse prototyper! Løsningen er teamets eiendom og kan spinnes ut som et prosjekt, eller et eget selskap.

Microsoft vil være problemeier, det vil si at de kommer med en spennende utfordring som de trenger dere til å løse . De vil også være tilstede som mentor slik at dere kan lufte ideer og spørre dem spørsmål.

Det blir til slutt kåret et vinnerlag som får en heftig premie Det blir uansett servert gratis lunsj så her er alle vinnere! Se mindre Arrangementet gjennomføres fysisk på Lyspæren Innovasjonshus. Aldri vært på Lyspæren før? Lyspæren ligger rett bak Line-huset. Du finner det på Mazemap ved å søke etter Lyspæren.

Husk å melde deg på ved å sende en e-post til lyspaeren@uis.no

Merk e-posten med påmelding - Microsoft Hackathon.

FRIST FOR PÅMELDING ER INNEN FREDAG 15. OKTOBER. Arrangementet er begrenset til 25 deltagere, husk derfor å være tidlig ute med påmelding.