Hvordan starte en bedrift - med Innovasjon Norge og Skape

Tirsdag 4. mai 2021 kl. 12:00-14:00,
Lyspæren eller Online.

Bli med på et uformelt krasjkurs om hvordan å gå fra idé til en StartUp!

Publisert: Endret:

Bli med på et uformelt krasjkurs om hvordan du kan gå fra en idé til en StartUp/bedrift.

! ** Pizza for alle dersom Covid tillater det ** !

Har du gått rundt med en drøm om å starte en egen bedrift? Eller kanskje du bare er interessert i å lære mer om entreprenørskap og innovasjon? Det spiller ingen rolle hvilken av de nevnte som er relevant for deg.

Gjennom kurset vil du bli introdusert for virkemiddelapparatet og aktører i Rogaland-regionen som kan hjelpe og veilede deg gjennom de første fasene av det å starte en egen bedrift.

Bli introdusert for Skape ( for etablerere i Rogaland) og Innovasjon Norge. Arrangementet arrangeres av LevelUp gründerinkubatoren på UiS og Start UiS, og er åpent for alle som er nysgjerrige på hvordan de kan komme seg videre i prosessen med å starte en bedrift. Arrangementet vil bli avholdt digitalt, og forhåpentligvis fysisk på Lyspæren dersom mulig.

På agendaen er:

- LevelUp og Start UiS introduserer seg selv og dagens agenda

- Skape snakker om viktigheten av nettverk, hvordan du kommer i gang, og hvordan du finner det perfekte teamet for idéen din.

- Innovasjon Norge veileder oss gjennom ulike muligheter knyttet til finansiering, uansett hvilken fase du er i med oppstarten din.

- Richard, UiS-student, deler noen erfaringer fra oppstarten, positive og negative aspekter.

Vi håper å se deg 4. mai på Lyspæren eller Online!

For påmelding sender du en e-post til lysparen@uis.no . Merk e-posten med "Hvordan starte en bedrift- påmelding". Informer oss også om hvorvidt du ønsker å delta fysisk eller digitalt. Vi sender deg en streaminglink dersom du deltar digitalt.

Du finner veien til Lyspæren på campus Ullandhaug HER