Informasjonsmøte om STUD-ENT midler fra NFR

Tirsdag 12. oktober 2021 kl. 12:00-13:00,
Lyspæren UiS.

Q&A med Levelup for studenter som vurderer å søke på STUD-ENT (NFR) eller er interessert i å vite mer om ordningen.

Publisert: Endret:

Dette er et helt uforpliktende møte.

kort om STUD-ENT midlene:

Nå kan du søke om støtte på inntil 1 million kroner fra Forskningsrådets STUD-ENT-ordning! Studenter på master-, seksårig profesjonsutdannings- og ph.d.-nivå kan søke i samarbeid med et norsk universitet eller en norsk høyskole. Forretningsideen trenger ikke å være knyttet til en spesiell bransje, men den må ha en sterk kobling til relevant fagmiljø ved en norsk utdanningsinstitusjon.Informasjon fra NFR er som følger:

Fristen for å søke kommer, men det vil trolig være mars, april 2022. Les mer her: www.forskningsradet.no/student Dersom du ønsker å delta på møtet send en e-post til isabel.ness@uis.no med din kontaktinformasjon, merk e-posten med "Informasjonsmøte STUD-ENT