Hopp til hovedinnhold

Introduksjonskurs - hvordan starte en bedrift?

Tirsdag 21. september 2021 kl. 12:00-14:00,
Lyspæren UiS.

Bli med oss på introduksjonskurs til hvordan å starte en bedrift. Dette er kurset er for deg som er nysgjerrig på entreprenørskap og som ønsker å bli kjent med gründerinkubatoren Levelup UiS.

Publisert: Endret:

*Vi serverer gratis lunsj til alle påmeldte deltagere. Husk, det er et begrenset antall plasser*

Går du rundt med en gründer i magen?

Eller kanskje du har en idé som ønsker å utforske? Du kan også bare være nysgjerrig på å lære om entreprenørskap.

Bli med oss på et kort introduksjonskurs til hvordan starte en bedrift.Dette er kurset er for deg som er nysgjerrig på entreprenørskap og som ønsker å bli kjent med gründerinkubatoren Levelup UiS.På kurset går vi gjennom de mest basic stegene og spørsmålene du bør stille deg selv, dersom du ønsker å etablere en bedrift. I tillegg ønsker vi å bli kjent med deg. kanskje du kan bli kjent med noen som kan bidra i teamet ditt? Eller kanskje du kan bidra i noens team?Om Gründerinkubatoren Levelup:Vi holder til i splitter nye lokaler på Lyspæren Innovasjonshus.

Levelup ønsker å hjelpe deg med å utforske mulighetene dine (det finnes mange), veilede deg på veien og sette deg i kontakt med et nettverk som kan hjelpe deg. Vi er her for deg uansett hva dine intensjoner er. Om du bare vil lære om entreprenørskap, starte en butikk eller vil utvikle den nye innovative tech-greia.Vi møtes fysisk på Lyspæren Innovasjonshus.

Aldri vært på Lyspæren før? Lyspæren ligger rett bak Line-huset. Du finner det på Mazemap ved å søke etter Lyspæren.

Vi må vite hvem som kommer. Husk derfor å melde deg på ved å sende en e-post til isabel.ness@uis.no

Merk e-posten med; påmelding- Hvordan starte en bedrift.