Lyspæren Innovasjonshus søker studentassistent, høst 2022.

Ønsker du en spennende arbeidserfaring tilknyttet innovasjon, entreprenørskap og bærekraft? Vi trenger deg som er engasjert til å utfylle vårt team!

Publisert: Endret:
Lyspæren Joar Dale Landa
Studentassistent Joar Landa holder Kurs i 3D-printing

Lyspæren Innovasjonshus åpnet dørene i februar 2021. Huset er en myldreplass for studenter, UiS-ansatte og eksterne hvor det legges til rette for kreativitet, innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Lyspæren er lokalisert på baksiden av Hagbard Line-huset. I dag holder følgende initiativ til på huset: gründerinkubatoren LevelUp, SmiS – Studentmediene i Stavanger og Glødetråden (tidligere Byttebua) av studentorganisasjonen Spire, UiSI E-sport, UiS Aerospace og mange flere.

Lyspæren legger til rette for kurs, workshop, hackathons, og andre arrangement utover å være et sted hvor studenter kan jobbe med sine innovasjons/gründerprosjekter.

Lyspæren søker en dyktig studentassistenter til høstsemesteret 2022. Stillingsprosent for studentassistent er 20%. Utlysningen retter seg mot engasjerte master- eller bachelorstudenter som har særlig interesse for innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Som studentassistent på Lyspæren vil du få erfaring med å planlegge og gjennomføre ulike kurs, workshops, Hackathon og foredrag. I tillegg vil du kunne styrke din egen læring innenfor de aktuelle temaene. Vi har allerede et team på to studentassistener som du vil samarbeide tett med.

Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen under? Da oppfordrer vi deg til å søke uavhengig av faglig bakgrunn. Både bachelor- og masterstudenter er velkommen til å søke.

Nærmere informasjon om stillingen:

Hovedoppgaver:

• Bistå generelt i prosjekter og arrangementer tilknyttet Lyspæren.
  • Opplæring og kursing i teknisk utstyr som 3D-printere, laserkutter, loddestasjoner og vakum-maskin, AR/VR briller.
  • Bidra til utvikling av aktiviteter på Lyspæren tilknyttet de overordnede temaene innovasjon, entreprenørskap og bærekraft og fasilitetene (eksempelvis E-sport rom, makerspace o.l).
  • Bidra til samarbeid om innovasjon og entreprenørskap overfor studenter på tvers av fagmiljø på UiS.
  • Være en ambassadør for Lyspæren og bistå med å rekruttere studenter til ulike prosjekter, arrangement og kurs.
  • Bidra i forefallende arbeidsoppgaver tilknyttet Lyspæren.
  • Bidra til å holde orden på Lyspæren, og legge til rette for at husregler overholdes av brukerne av huset.

Frist for å søke er 23. juni.

Kortfattet søknad og CV sendes leder for Lyspæren Isabel Næss per e-post: isabel.ness@uis.no . Si kort noe om deg selv og dine interesser.

Har du spørsmål til stillingen? Ikke nøl med å ta kontakt.

Kontaktperson: Isabel Næss

E-post: isabel.ness@uis.no

Telefonnummer: 97 771 290

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33.

Lyspæren Team