Meld deg på Idéjakten 2021- en digital idékonkurranse

Publisert: Endret:
Du kan vinne opp til 25 000,- for å videreutvikle din idé
Idéjakten 2021

I mars/april arrangerer Start UiS og UiS sin gründertinkubator Levelup, andre runde av Idéjakten, for studenter ved Universitetet i Stavanger! Idéjakten er først og fremst en Idékonkurranse for studenter som ønsker en kickstart på ideen sin, men vil også fungere som en salg- og markedsføringsarena for de deltakende studentene. Tidligere år har Start UiS arrangert en tilsvarende konkurranse Venture Cup, denne utgår dessverre i år på grunn av COVID 19. Idejakten er altså årets lokale initiativ. Alle studenter ved UiS kan melde seg på Idéjakten uavhengig av studiebakgrunn. I 2020 hadde vi hele 16 påmeldte ideer, og vi har store forventninger til året deltagelse. Hver enkelt person eller team må levere: 1. «One pager» hvor forretningsideen er beskrevet. 2. En video pitch på maks 2. minutter som gir en visuell fremstilling av ideen deres. 3. Et plan/budsjett på hvordan de skal komme i gang hvis de vinner. Dette er et digitalt arrangement, dermed kan du sitte hvor som helst og delta på idejakten 2021. Du kan lese mere om idejakten her: https://idejakten.no/    Sted: Digital innsending Frist for innlevering av ideer: 9. april 2021 Frist for Juryering: 15. april. Juryen sender sin vurdering av ideene til Start og LevelUp Kåring: 16. april. Juryen samles for et Teamsmøte, og vinnerne av idéjakten blir kåret.

Id<strong>é</strong>jegerne for Idejakten 2021
Id<strong>é</strong>jakten step by step